Hoe mogen we je helpen?
Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Een woonverzekering afsluiten nabij Eindhoven

Wilt u een woonverzekering voor uw huis in de omgeving van Eindhoven afsluiten, omdat u uw spullen goed wilt beschermen tegen brand-, water- en inbraakschade? Dat is een verstandig idee. Maar wat is de juiste woonverzekering voor u? Van Kuringe Adviesgroep in Sint-Oedenrode helpt u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw situatie. Als professioneel financieel adviseur bieden wij u graag maatwerk én de financiële rust en zekerheid die u zoekt.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Welke woonverzekering voor uw woning in Eindhoven past het beste bij uw situatie?

Bent u de trotse eigenaar van een eigen woning? En heeft u daar ook heel wat mooie spullen in staan? Sluit u geen verzekering af, dan loopt u risico’s. Maar welke woonverzekering past het beste bij uw woning in Eindhoven en bij uw situatie? Bij Van Kuringe Adviesgroep in Sint-Oedenrode brengen wij de risico’s in kaart, kijken we welke risico’s u zelf kunt dragen én bekijken we welke particuliere verzekeringsoplossingen voor u het best passend zijn. Wij vergelijken dan ook diverse verzekeringsmaatschappijen en brengen op die manier de beste keuze voor u in kaart.

Kies voor een extra stukje zekerheid

Financiële zaken zijn vaak ingewikkeld. Een verzekeringsadviseur van ons adviesbureau nabij Eindhoven biedt u nét dat extra stukje zekerheid. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt voor de toekomst, bijvoorbeeld met betrekking tot het afsluiten van een woonverzekering of andere verzekeringen in regio Eindhoven. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag in een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 0413-474933 en plan een afspraak in!