Hoe mogen we je helpen?

Informatie over verzekeringen 

Om alles te weten te komen over verzekeringen, schakelt u de hulp in van ons onafhankelijke adviesbureau in Sint-Oedenrode, nabij Eindhoven. Financiële zaken kunnen nog best ingewikkeld zijn; iedere situatie is namelijk anders. Welke verzekeringsmaatschappij past het best bij u? Hoe neemt u zo min mogelijk risico’s? Wat zijn de beste beslissingen voor de toekomst? Komt u er zelf even niet uit of wilt u gewoon graag meer weten? Net dat beetje extra zekerheid over uw verzekeringen, dát is waarvoor u bij Van Kuringe Adviesgroep in regio Eindhoven terechtkunt.

Kom meer te weten over verzekeringen 

Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode, werkzaam in de gehele omgeving van Eindhoven, helpt u met het nemen van de juiste beslissingen omtrent verzekeringen. Onze verzekeringsadviseurs in Sint-Oedenrode voorzien zowel particulieren als ondernemers en werkgevers van professioneel advies. Onze financiële diensten zijn zeer uiteenlopend:

  • Particulieren kunnen bij ons terecht voor informatie over verzekeren, pensioen en sparen. Zo helpen wij u bij het vinden van de juiste verzekeringsmaatschappij, geven wij u advies over het omgaan met uw AOW en bekijken we samen hoe we vermogensgroei kunnen realiseren.
  • Ondernemers voorzien wij van informatie en advies over verzekeringsoplossingen, aansprakelijkheid, omzetverlies en pensioen. Wij geven u ook graag advies over de verzekering van uw zakelijke bezittingen en de omgang met ziekte.
  • Werkgevers kunnen bij ons rekenen op advies over de omgang met ziekteverzuim en langdurig ziek personeel.

Kies voor een ervaren verzekeringsadviseur

Een adviseur van Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode heeft verstand van zaken over alle onderwerpen op het gebied van verzekeringen en deelt deze kennis graag met de gehele regio Eindhoven. Daarnaast onderhoudt onze verzekeringsadviseur nabij Eindhoven ook altijd intensief contact met de klant. Zo weet u zeker dat uw belangen voorop staan wanneer u meer wilt weten over uw verzekeringen in regio Eindhoven. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over het afsluiten van een woonverzekering in regio Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0413-474933 of maak direct een afspraak.

Want wij zijn u echt graag goed van dienst.

Verzekeren voor particulieren

Iedereen loopt risico's. De een wat meer dan de ander, maar de vraag is hoe we met die risico's om gaan. Verzekeren is namelijk geen doel, het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven.

Risico inventarisatie

Het is ons vak om risico’s te inventariseren, passende oplossingen te bedenken en vooral goed te vergelijken. Of het nu gaat om een zorg-, inboedel-, rechtsbijstand- of autoverzekering, wij bieden een passende oplossing. Ook kunnen we een "oudedagsplan" opstellen. Er zijn meerdere methodes om er zeker van te zijn dat u straks niet alleen van uw AOW hoeft te leven. Inzicht krijgen is dan ook van groot belang en daar helpen wij u graag bij.

Vermogensgroei

Wie streeft naar een gezonde vermogensgroei heeft verschillende mogelijkheden, zoals het kopen van aandelen, beleggen via beleggingsfondsen of de traditionele spaarrekening. Het zoeken naar een gezonde vermogensgroei is een kwestie van afwegen van risico’s. We willen er graag over van gedachten wisselen met u.

Schade afhandeling

Van Kuringe Adviesgroep richt zich volledig op haar relaties. We komen onze afspraken na en stellen het belang van de klant centraal. Ook regelen we bij schade alles van A tot Z en nemen we deze zorg volledig uit handen.

Middels een persoonlijk gesprek willen wij u graag laten zien wat wij als financieel adviseur voor u kunnen doen. 

Verzekeren voor ondernemers

Ons werk is om u als ondernemer in staat te stellen, met een omvangrijk pakket aan ondersteunende diensten, ondernemer te zijn. 

Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij verzekeringsmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid, bezittingen en omzetverlies begrijpelijk.

Ook kunnen we, samen met u, een "oudedagsplan" opstellen zodat u als ondernemer pensioen opbouwt. Vraag ons bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een lijfrenteverzekering of pensioenopbouwrekening.

Een zelfstandig ondernemer en de DGA kan bij ziekte niet terugvallen op wettelijke regelingen. De vraag is of uw onderneming overleeft wanneer u langdurig ziek wordt. En of alle inspanningen die u hebt geleverd om te komen waar u nu bent, dan niet in één klap zijn verdwenen. Ons werk is om u te helpen daar inzicht in te krijgen. 

Persoonlijk advies op maat

De ene ondernemer is de andere niet. Iedere ondernemer dient een combinatie te maken tussen investeringen, risico's en beleid.

Ons beleid is de risico’s, die u als ondernemer loopt, eerst in kaart te brengen. Samen met u na te gaan welke risico’s door uzelf beheersbaar gemaakt kunnen worden. En welke niet. U als ondernemer, zijn we graag van dienst met maatwerk.

Verzekeren voor werkgevers

Personeel in dienst brengt zijn eigen zorgen met zich mee. Door wettelijke bepalingen bent u als werkgever verplicht een zieke werknemer gedurende de eerste 24 maanden (na wachttijd) minimaal 70% van het salaris door te betalen. Maar wat gebeurt er als een werknemer langer ziek blijft? En bent u als werkgever ook bekend met uw verplichtingen ingevolge de Wet Verbetering Poortwachter en Wet Inkomen naar Arbeidsvermogen?

Persoonlijke begrijpelijk advies op maat

U wil zaken voor uw personeel goed geregeld hebben en wij maken deze complexe zaken voor u graag begrijpelijk. Zo vinden wij een passende oplossing voor u als werkgever. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.

Ons vak is om u (financiële) rust te geven waar u dat zoekt.

Voorbeelden van verzekeringen t.b.v. werknemers zijn ziekteverzuimverzekering, collectieve ongevallenverzekering en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.


 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie