Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheek advies Eindhoven

Wilt u een hypotheek afsluiten, dan wilt u daar waarschijnlijk ook goed advies over ontvangen van een echte specialist in de omgeving van Eindhoven en Veghel. Bij Van Kuringe Adviesgroep helpen wij u graag verder wanneer u een huis of bedrijfspand wilt kopen. Wat is de juiste hypotheek voor u? Bij welke bank kunt u het beste terecht? En wat is er op financieel gebied überhaupt mogelijk? Hypotheekadvies is maatwerk en dat is precies wat wij u bij Van Kuringe Adviesgroep kunnen bieden.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Hypotheek afsluiten? Advies van de specialist in Eindhoven en Veghel helpt u het overzicht te krijgen!

Een huis kopen is een flinke investering en het gaat ook nog eens gepaard met veel geregel op financieel vlak. Maar ook een bedrijfspand kopen is een flinke stap. Daar kunt u vast wat hulp bij gebruiken! Want bij het nemen van zo’n grote stap is het verstandig wat voorzichtig te zijn. Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Bij Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de omgeving van Eindhoven en Veghel, voorzien wij u graag van een passend en begrijpelijk hypotheek advies. Zo heeft u zoveel mogelijk zekerheid voor de toekomst. Samen met u maken we een inventarisatie, een financieel plan, een offerte en zorgen we voor de afhandeling.

De ingewikkelde financiële wereld

Omdat de financiële wereld nog wel eens aan verandering onderhevig is, zorgen we er bij Van Kuringe Adviesgroep altijd voor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Op die manier kunnen wij u op de best mogelijke manier helpen. Dat doen we ook altijd op een persoonlijke wijze. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal. Wilt u graag een professioneel hypotheek advies ontvangen van een specialist als Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in Eindhoven, Veghel en omstreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0413-474933 voor vragen en voor het maken van een afspraak.