Hoe mogen we je helpen?
Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Financieel advies nabij Eindhoven

Wilt u graag financieel advies ontvangen in de omgeving van Eindhoven of Schijndel? Bij Van Kuringe Adviesgroep (hoofdvestiging in Sint-Oedenrode) ontvangt u altijd financiële dienstverlening op maat, zowel als particulier, als ondernemer en als werkgever. Wij zijn een onafhankelijk werkend adviesbureau, wat betekent dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons tot iets kan verplichten. U bent onze opdrachtgever en uw wensen staan bij ons dan ook centraal. Financiële rust geven wanneer u dat wenst, dát is ons doel.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Financieel advies op een breed vlak in regio Eindhoven en Schijndel

Als specialist op het gebied van financieel advies in de omgeving van Eindhoven en Schijndel begeleiden wij u graag op diverse vlakken omtrent de financiële dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over onder andere:

Wilt u weten hoe u zich het beste kunt verzekeren? Wat u moet doen bij schade? Hoe u het beste kunt sparen of beleggen? Of wilt u een ‘oudedagsplan’ opstellen? Het zijn slechts enkele vragen die we graag samen beantwoorden.

Intensief en persoonlijk contact

Wanneer u financieel advies wilt ontvangen in de omgeving van Eindhoven en Schijndel, dan wilt u natuurlijk wel het allerbeste advies ontvangen. Bij Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode streven wij er altijd naar u het best passende advies te geven. Maar hoe doen we dat? Dat heeft alles te maken met onze aanpak. Zo gaan we altijd in overleg te werk. Dat betekent dat we intensief en persoonlijk klantcontact onderhouden.

Neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden

Omdat we servicegericht en flexibel zijn, staat onze financieel adviseur nabij Eindhoven altijd voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van financieel advies nabij Eindhoven en Schijndel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413-474933.