Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Financieel advies Eindhoven

Wilt u graag financieel advies ontvangen in de omgeving van Eindhoven of Schijndel? Bij Van Kuringe Adviesgroep (hoofdvestiging in Sint Oedenrode) ontvangt u altijd financiële dienstverlening op maat, zowel als particulier, als ondernemer en als werkgever. Wij zijn een onafhankelijk werkend adviesbureau, wat betekent dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons tot iets kan verplichten. U bent onze opdrachtgever en u staat bij ons centraal. Financiële rust geven wanneer u dat wenst, dát is ons doel.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Financieel advies op een breed vlak door specialist in omgeving Eindhoven en Schijndel

Als specialist op het gebied van financieel advies in de omgeving van Eindhoven en Schijndel begeleiden wij u graag op diverse vlakken omtrent de financiële dienstverlening. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over onder andere:

  • Hypotheek
  • Verzekeringen
  • Makelaardij
  • Regiobank

Wilt u weten hoe u zich het beste kunt verzekeren? Wat u moet doen bij schade? Hoe u het beste kunt sparen of beleggen? Of wat de juiste hypotheek is voor u? Het zijn slechts enkele vragen die we graag samen met u gaan beantwoorden.

Intensief en persoonlijk klantcontact

Wanneer u financieel advies wilt ontvangen in de omgeving van Eindhoven en Schijndel, dan wilt u natuurlijk wel het allerbeste advies ontvangen. Bij Van Kuringe Adviesgroep streven wij er altijd naar u het best passende advies te geven. Maar hoe doen we dat? Dat heeft alles te maken met onze aanpak. Zo gaan we altijd in overleg te werk. Dat betekent dat we intensief en persoonlijk klantcontact onderhouden. Omdat we servicegericht en flexibel zijn, staan we altijd voor u klaar. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413-474933.