Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheek Eindhoven

Bij het uitvinden welke hypotheek is Van Kuringe Adviesgroep in Sint Oedenrode, nabij Eindhoven, u graag van dienst. Financiële zaken kunnen namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn. Omdat het afsluiten van een hypotheek een keuze is die u meeneemt in de toekomst, is het van groot belang dat dit op de juiste manier geregeld is. Dát is waar Van Kuringe Adviesgroep u bij helpt.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Hypotheek afsluiten voor een woning of pand in omgeving Eindhoven of Sint Oedenrode: roep de hulp in van een echte specialist

Het is niet verstandig een bod te doen op een woning zonder dat u uw financiële mogelijkheden kent. Wilt u die mogelijkheden achterhalen, dan kunt u daar hulp bij krijgen. Bij Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de gehele omgeving van Sint Oedenrode en Eindhoven, zijn wij gespecialiseerd in het geven van advies omtrent uw hypotheek. Wij geven u echter niet alleen graag advies, wij helpen u ook graag verder op weg. Zo kunnen wij u onder andere helpen met:

  • Het maken van een inventarisatie
  • Het achterhalen van de maximale hypotheek
  • Het maken van een financieel plan
  • Het controleren van de offerte
  • Het afhandelen

Zo bent u er altijd zeker van dat alles goed is geregeld en kunt u vervolgens vol vertrouwen de sleutels van uw nieuwe woning of pand in ontvangst nemen.

Specialist in maatwerk

Het geven van advies over een hypotheek in omgeving Eindhoven of Sint Oedenrode is maatwerk: elke situatie is namelijk anders. Omdat we bij Van Kuringe Adviesgroep persoonlijkheid vooropstellen en nauw klantcontact onderhouden, zorgen wij ervoor dat we altijd een passend advies kunnen geven. Wilt u dat ook? Bel dan naar 0413-474933 voor meer informatie of maak direct een afspraak.