Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheek afsluiten Eindhoven

Een hypotheek afsluiten voor een woning in de omgeving van Eindhoven of Schijndel is een grote stap. Die maakt u natuurlijk weloverwogen, maar dat kan best lastig zijn. Daarom kan het verstandig zijn hulp van een specialist in te schakelen. Van Kuringe Adviesgroep staat altijd voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd op diverse terreinen omtrent de financiële dienstverlening. Zo kunnen wij u voorzien van een goed advies wanneer u een hypotheek wilt afsluiten voor een woning of bedrijfspand in de omgeving van Eindhoven of Schijndel.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Stappenplan voor hypotheek afsluiten in omgeving Eindhoven en Schijndel

De aankoop van een woning of bedrijfspand is iets dat u niet elke dag doet. Het is een grote beslissing en een flinke investering. Dat wilt u natuurlijk wel op de juiste manier aanpakken. Met de hulp van Van Kuringe Adviesgroep weet u zeker dat u de nodige voorzichtigheid in acht neemt als het gaat over de financiën. Daarnaast werken we bij Van Kuringe Adviesgroep altijd volgens een vast stappenplan, zodat u zoveel mogelijk zekerheid heeft. Daarin zijn de volgende stappen vastgelegd:

  • De inventarisatie: wat is er financieel mogelijk?
  • De ideale woning is gevonden, wat nu: hoeveel hypotheek is er nodig?
  • Het maken van een financieel plan: hoe gaan we het financieren?
  • De offerte: is alles zoals besproken?
  • De afhandeling: het ondertekenen

Kiest u voor de hulp van Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de omgeving van Eindhoven en Schijndel, dan weet u zeker dat u uw hypotheek met een goed gevoel kunt afsluiten.

Begrijpelijk en passend advies

Een hypotheek is maatwerk. Daarom vinden we het bij Van Kuringe Adviesgroep belangrijk om persoonlijk contact met u te onderhouden. Alleen dan kunnen we komen tot een begrijpelijk en passend advies. Wilt u meer weten? Via 0413-474933 neemt u gemakkelijk contact met ons op.