Hoe mogen we je helpen?
Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheek afsluiten nabij Eindhoven

Een hypotheek afsluiten voor een woning in de omgeving van Eindhoven of Schijndel is een grote stap. Die maakt u natuurlijk weloverwogen, maar dat kan best lastig zijn. Daarom is het verstandig om de hulp van een specialist in te schakelen. Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode staat altijd voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd op diverse terreinen omtrent de financiële dienstverlening. Zo voorzien wij u van een goed advies wanneer u een hypotheek wilt afsluiten voor een woning of bedrijfspand in de omgeving van Eindhoven of Schijndel.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Uw hypotheek afsluiten in regio Eindhoven en Schijndel met een stappenplan

De aankoop van een woning of bedrijfspand is iets dat u niet elke dag doet. Het is een grote beslissing en een flinke investering. Dat wilt u natuurlijk wel op de juiste manier aanpakken. Met de hulp van een ervaren hypotheekadviseur in Brabant weet u zeker dat u de nodige voorzichtigheid in acht neemt als het gaat over de financiën. Daarnaast werken we altijd volgens een vast stappenplan, zodat u zoveel mogelijk zekerheid heeft. Daarin zijn de volgende stappen vastgelegd:

  • De inventarisatie: wat is er financieel mogelijk?
  • De ideale woning is gevonden, wat nu: hoeveel hypotheek is er nodig?
  • Het maken van een financieel plan: hoe gaan we het financieren?
  • De offerte: is alles zoals besproken?
  • De afhandeling: het ondertekenen.

Als u kiest voor de hulp van Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de omgeving van Eindhoven en Schijndel, dan weet u zeker dat u uw hypotheek met een goed gevoel kunt afsluiten. Wij ontzorgen u volledig.

Ontvang begrijpelijk en passend advies

Een hypotheek bij ons in Sint-Oedenrode is maatwerk. Daarom vinden we het bij Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode belangrijk om persoonlijk contact met u te onderhouden. Alleen dan komen we tot een begrijpelijk en passend advies. Wilt u meer weten? Via 0413-474933 en via hypotheken@vkgroep.nl neemt u gemakkelijk contact met ons op. Bekijk ook onze handige hypotheektips voor meer informatie over het afsluiten van uw hypotheek in regio Schijndel en Eindhoven.