Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Verzekeringen Eindhoven

Wilt u alles weten over verzekeringen: met de hulp van de verzekeringsadviseur, werkzaam in de regio Eindhoven en Sint Oedenrode, krijgt u altijd een passend financieel advies. Want financiële zaken kunnen nog best ingewikkeld zijn. Daarbij is iedereen anders en is iedere situatie anders. Welke verzekeringsmaatschappij past het beste bij u? Hoe neemt u zo min mogelijk risico’s? En wat zijn de beste beslissingen voor de toekomst? Komt u er zelf even niet uit? Of wilt u gewoon graag meer weten? Net dat beetje extra zekerheid: dát is waarvoor u bij Van Kuringe Adviesgroep terecht kunt.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Informatie over verzekeringen voor particulieren, ondernemers en werkgevers in de gehele regio Eindhoven

Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de gehele omgeving van Eindhoven, helpt u met het nemen van de juiste beslissingen omtrent verzekeringen. Aan zowel particulieren, als aan ondernemers en werkgevers, geven wij professioneel advies. Onze financiële diensten zijn zeer uiteenlopend:

  • Particulieren kunnen bij ons terecht voor informatie over verzekeren, pensioen en sparen. Zo helpen wij u bij het vinden van de juiste verzekeringsmaatschappij, geven wij u advies over het omgaan met uw AOW en bekijken we samen met u hoe we vermogensgroei kunnen realiseren.
  • Ondernemers kunnen bij ons terecht voor informatie en advies over verzekeringsoplossingen, aansprakelijkheid, omzetverlies en pensioen. Wij geven u ook graag advies over het verzekeren van uw zakelijke bezittingen en het omgaan met ziekte.
  • Werkgevers kunnen bij ons terecht voor advies over het omgaan met ziekteverzuim en langdurig ziek personeel.

Waarom kiezen voor een verzekeringsadviseur in omgeving Eindhoven en Sint Oedenrode?

De verzekeringsadviseur van Van Kuringe Adviesgroep in Sint Oedenrode, werkzaam in de gehele omgeving van Eindhoven, heeft verstand van zaken over alle onderwerpen. Daarnaast onderhoudt de verzekeringsadviseur van Van Kuringe Adviesgroep ook altijd intensief contact met de klant uit de omgeving Sint Oedenrode en Eindhoven. Zo weet u zeker dat uw belangen voorop staan wanneer u meer wilt weten over uw verzekeringen in Eindhoven. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0413-474933.