Hoe mogen we je helpen?
Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Verzekeringen Eindhoven

Om alles te weten te komen over verzekeringen, schakelt u de hulp in van ons onafhankelijke adviesbureau in Sint-Oedenrode, nabij Eindhoven, Den Bosch, Uden en Oss. Financiële zaken kunnen nog best ingewikkeld zijn; iedere situatie is namelijk anders. Welke verzekeringsmaatschappij past het best bij u? Hoe neemt u zo min mogelijk risico’s? Wat zijn de beste beslissingen voor de toekomst? Komt u er zelf even niet uit of wilt u gewoon graag meer weten? Net dat beetje extra zekerheid over uw verzekeringen nabij Oss, Uden en Den Bosch, dát is waarvoor u bij Van Kuringe Adviesgroep in regio Eindhoven terechtkunt.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Informatie over verzekeringen in regio Eindhoven, Oss, Den Bosch en Uden

Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode, werkzaam in de gehele omgeving van Eindhoven, helpt u met het nemen van de juiste beslissingen omtrent verzekeringen in regio Den Bosch, Uden en Oss. Onze verzekeringsadviseurs voorzien zowel particulieren als ondernemers en werkgevers van professioneel advies. Onze financiële diensten zijn zeer uiteenlopend:

  • Particulieren kunnen bij ons terecht voor informatie over verzekeren, pensioen en sparen. Zo helpen wij u bij het vinden van de juiste verzekeringsmaatschappij, geven wij u advies over het omgaan met uw AOW en bekijken we samen hoe we vermogensgroei kunnen realiseren.
  • Ondernemers voorzien wij van informatie en advies over verzekeringsoplossingen, aansprakelijkheid, omzetverlies en pensioen. Wij geven u ook graag advies over de verzekering van uw zakelijke bezittingen en de omgang met ziekte.
  • Werkgevers kunnen bij ons rekenen op advies over de omgang met ziekteverzuim en langdurig ziek personeel.

Kies voor een ervaren verzekeringsadviseur

Een adviseur van Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode, in regio Eindhoven heeft verstand van zaken over alle onderwerpen op het gebied van verzekeringen en deelt deze kennis graag met de gehele regio Uden, Oss en Den Bosch. Daarnaast onderhoudt de adviseur van ons kantoor ook altijd intensief contact met de klant. Zo weet u zeker dat uw belangen voorop staan wanneer u meer wilt weten over uw verzekeringen in regio Eindhoven, Uden, Den Bosch en Oss. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over het afsluiten van een woonverzekering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0413-474933 of maak direct een afspraak.