Hoe mogen we u helpen?

Doelbedrag MVO project Meerschot behaald

Het doelbedrag van €2000,- is behaald!

Het project

In samenwerking met Dichterbij locatie Meerschot zijn wij op 2 juni een crowdfunding gestart. Met het ingezamelde geld willen we het merodeplein, dat achter meerschot ligt, omtoveren tot een heus beleepflein. Om de bewoners van de merodestraat uit hun isolement te halen en meer te betrekken in de maatschappij. Door het plaatsen van verschillende plantenbakken, bloemen en voel- en speelmateriaal hopen wij meer wijkgenoten naar het plein te trekken en zo nieuwe ontmoetingen te stimuleren. 

Meer informatie over het beleefplein vindt u op samenvoordebuurt.nl

Donateurs

Er zijn een aantal donateurs die wij in het zonnetje zetten omdat zij zo'n mooie donatie hebben gedaan voor het beleefplein!

Nh1816 verzekeringen

De stichting goede doelen van NH1816 is ontstaan vanuit NH1816 omdat zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus wilde nemen. Een deel van de winst die het bedrijf maakt, geeft zij dus terug aan de samenleving. Door maatschappelijke relevante projecten financieel mede mogelijk te maken. 

Zij hebben bijgedragen aan ons project door alle donaties van relaties die via ons bij NH1816 verzekerd zijn te verdubbelen. Aangezien ons relaties flink hebben gedoneerd heeft dit uiteindelijk voor een bedrag van €330,- gezorgd. 

 M. van weert stukadoors

Op het plein komen verrijdbare bloembakken te staan. Donateurs hadden de optie om een logo te kopen voor op deze bloembakken. M. van weert heeft hiervoor gekozen, hun logo zal dus voor iedereen te zien zijn op het plein. Hier zijn wij erg blij mee!

Bart Klerkx hoveniers

Bart Klerkx Hoveniers helpt ons bij de aanleg van het plein en doneert de bloemen en planten die het plein op zullen fleuren. We zijn Bart dankbaar voor zijn bijdrage aan het project en gaan er samen iets moois van maken. 

Van de Graft Accountants & Eik Bouwadvies

Ook Van de Graft Accountants en Eik bouwadvies hebben ons project gesteund met een mooie financiële bijdragen waardoor we het plein uiteindelijk kunnen realiseren. 

Hartelijk dank aan al deze ondernemers voor hun geweldige donaties!

Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk gelijk alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie