Hoe mogen we je helpen?

Samen gemeenschappelijk

Normaal gesproken draait het bij een organisatie in de financiële dienstverlening om geld. Dit is bij ons zeker niet het geval. Als echt Roois bedrijf staan we dicht bij onze klanten en regio. We zijn graag onderdeel van de gemeenschap. We zetten samen met lokale partners initiatieven op, steunen goede doelen en sponsoren lokale verenigingen. We vinden het niet alleen belangrijk om er voor onze klanten te zijn, maar voor de hele omgeving.


We zijn ooit begonnen met het deelnemen aan de Samenloop voor Hoop, geïnspireerd door een zieke collega. We kregen hier zoveel energie van dat we meer van zulke initiatieven zochten binnen de omgeving. Zo gingen we verder met acties voor kinderen met weinig middelen, de lokale voedselbank en eenzame ouderen.

Een paar initiatieven van ons:

https://vankuringeadviesgroep.nl/beleefplein-merodeplein
https://vankuringeadviesgroep.nl/steun-de-mobiele-keuken
https://vankuringeadviesgroep.nl/vrijwillig-door-rooi

Van Kuringe Adviesgroep vindt het belangrijk om iets bij te dragen aan de samenleving en de leefbaarheid van de buurt. We zijn de betrokken financiële dienstverlener, waar de dienstverlening verder gaat dan diens klanten. We investeren in maatschappelijk verantwoordelijke projecten om zo ook een stukje eenheid te creëren met de buurt, door elkaar te helpen. Zo maken we het verschil.

Heb je een hulpvraag?

Ben je een vrijwilligersorganisatie en zorgt jouw doel er ook voor om de buurt leefbaarder te maken? 
Neem dan contact met ons op!

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie