Hoe mogen we je helpen?

Samen Gemeenschappelijk

Als organisatie in de financiële dienstverlening draait het bij ons niet alleen maar om het verdienen van geld. Als echt Roois bedrijf staan wij dicht bij onze klanten en de regio. Wij weten wat er speelt en daar houden we rekening mee.

Wij zijn graag onderdeel van de gemeenschap. We zetten met lokale partners initiatieven op, steunen goede doelen en sponsoren lokale verenigingen. Wij vinden het niet alleen belangrijk om er  voor onze klanten te zijn, maar ook voor de maatschappij.

Zo zijn we ooit begonnen met het deelnemen aan de Samenloop voor hoop, geïnspireerd door een zieke collega. Later hebben we acties gehouden voor kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, de lokale voedselbank, eenzame ouderen, meervoudige verstandelijke en lichamelijke gehandicapte en de lokale seniorenvervoerders.SamenGemeenschappelijk

Vorig jaar hebben we het lokale gemeenschapshuis geholpen met het opzetten van een crowdfunding voor een mobiele keuken. De vrijwilligersorganisatie moest verhuizen naar een locatie zonder keuken waardoor initiatieven zoals ‘de aanschuifmaaltijd’ niet meer zouden kunnen doorgaan. De aanschuifmaaltijd is een diner speciaal voor alleenstaanden. Jong en oud iedereen is welkom. Samen met Thuis in Rooi en verzekeraar Nh1816 zijn de handen ineengeslagen en is meer dan €7000 euro opgehaald waardoor Sanders Interieurprojecten de keuken kon gaan bouwen.

Van Kuringe Adviesgroep vindt het belangrijk om iets bij te dragen aan de samenleving en de leefbaarheid van de buurt. Wij zijn de betrokken financiële dienstverlener, waar de dienstverlening verder gaat dan diens klanten. We investeren in maatschappelijk verantwoordelijke projecten om zo ook een stukje eenheid te creëren met de buurt, door elkaar te helpen. Zo maken we het verschil.

Heb jij een hulpvraag, ben jij een vrijwilligersorganisatie en zorgt jouw doel er ook voor om de buurt leefbaarder te maken? Neem dan contact met ons op!

Inpakken Rooise Boxen

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie