Hoe mogen we u helpen?

Samen Gemeenschappelijk

Ook zijn wij graag onderdeel van de gemeenschap. We zetten met lokale partners initiatieven op, steunen goede doelen en sponsoren lokale verenigingen. Wij vinden het niet alleen belangrijk om iets voor onze klanten te doen, maar ook iets voor de maatschappij.

Zo zijn we ooit begonnen met de Samenloopvoorhoop, geïnspireerd door een zieke collega. Gezamenlijk hebben we 24 uur gewandeld en konden bedrijven doneren door hun logo op onze hesjes te vestigen tijdens de loop. Ook hebben we een bedrijven strandvoetbaltoernooi georganiseerd. Door deel te nemen aan de competitie hebben we geld ingezameld wat we volledig hebben gedoneerd aan het KWF.

Later hebben we de actie ‘Voor ieder kind een Sint’ omarmt. Alle collega’s hebben speelgoed ingezameld om gezinnen met kinderen die het financieel moeilijker hebben ook een fijne Sinterklaas te kunnen geven.

Het volgende maatschappelijk project stond in teken van het inzamelen van voedsel om tekorten bij de plaatselijke voedselbank tegemoet te komen. Tenslotte zijn we ook een crowdfunding gestart om een beleefplein te kunnen maken om bewoners te verbinden. Dit voorjaar hebben wij ook weer een goed doel financieel gesteund. Samen met de coöperatie van Nh1816 hebben wij met trots €2.500 euro uitgereikt. Wij zijn erg enthousiast dat wij dit mooie initiatief in Boxtel hebben mogen ondersteunen. Wij streven hierbij naar verbetering en een gemeenschappelijke samenleving waaronder senioren niet worden beperkt in hun mobiliteitsvermogen

"Samen geven we maatschappelijk verantwoord ondernemen daadwerkelijk vorm en hebben we aandacht voor elkaar. Inzetten voor een leefbare buurt doe je samen.’’

SamenGemeenschappelijk

De Mobiele Keuken

Vrijwilligersorganisatie Thuis in Rooi en Van Kuringe Adviesgroep hebben samen een crowdfunding actie opgezet voor het realiseren van een 'mobiel keuken'. Thuis in Rooi is een vrijwilligersorganisatie in Sint-Oedenrode die zich inzet voor de gemeenschap. In het gemeenschapshuis organiseren zij verschillende activiteiten zoals de aanschuifmaaltijd! Een aanschuifmaaltijd is een diner voor alleenstaanden. Jong en oud, iedereen is welkom.

Samen hebben we meer dan € 7.000,- euro opgehaald. De bedrag wordt door het OranjeFonds verdubbeld. Met dit geld gaan we een mobiele keuken realiseren voor alleenstaanden in Sint-Oedenrode. Zo kunnen vrijwillige koks van Thuis een Rooi op verschillende locaties een sfeervolle maaltijd klaarmaken voor deze groep en kunnen we samen eenzaamheid tegengaan. 

Wat is er mogelijk met de nieuwe mobiele keuken?

De mobiele keuken, welke gemaakt wordt door Sanders interieurprojecten zal medio oktober klaar zijn. Thuis in Rooi opent dan ook haar deuren op de nieuwe locatie, Heuvel 9 te Sint-Oedenrode. Op deze locatie is geen keuken aanwezig. Maar met de mobiele keuken kunnen de aanschuifmaaltijden worden voortgezet, waardoor eenzaamheid voor velen wordt verlicht.

Waarom begeleiden wij dit soort initiatieven?

Wij vinden het belangrijk om iets bij te dragen aan de samenleving en de leefbaarheid van de buurt. Wij investeren in maatschappelijk verantwoordelijke projecten om zo ook een stukje eenheid te creëren met de buurt, door elkaar te helpen. Zo worden we samen sterker.

Heb jij een hulpvraag, ben jij een vrijwilligersorganisatie en zorgt jouw doel er ook voor om de buurt leefbaarder te maken?

Neem dan contact met ons op!

 

Wil je alles weten over dit project? Kijk op samenvoordebuurt.nl/mobielekeuken

Inpakken Rooise Boxen

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie