Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Particulieren verzekeringen

 

Ieder mens loopt risico's. De een wat meer dan de ander. Maar de vraag is, hoe we met die risico's om gaan. Want verzekeren is geen doel, het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven. Het is ons vak om risico’s te inventariseren, passende oplossingen te bedenken en vooral goed te vergelijken.  Of het nu gaat om een zorg-, inboedel-, rechtsbijstand- of autoverzekering, wij bieden een passende oplossing.

Ook kunnen we een "oudedagsplan" opstellen. Er zijn meerdere methodes om zeker te zijn dat u straks niet alleen van uw AOW hoeft te leven. Inzicht krijgen is dan ook van groot belang en daar helpen wij u graag bij.

Wie streeft naar een gezonde vermogensgroei heeft verschillende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het kopen van aandelen, beleggen via beleggingsfondsen of de traditionele spaarrekening. Het zoeken naar een gezonde vermogensgroei is een kwestie van afwegen van risico’s. We willen er graag met u over van gedachten wisselen.

Van Kuringe Adviesgroep richt zich volledig op haar relaties. We komen onze afspraken na en stellen het belang van de klant centraal. Ook regelen we bij schade alles van A tot Z en nemen we deze zorg volledig uit handen. 

Middels een persoonlijk gesprek willen wij u graag laten zien wat wij als financieel adviseur voor u kunnen doen. Wij bedienen onze klant ook buiten kantooruren en we zijn zelfs elke zaterdagochtend geopend.

 

Zullen we beginnen met het maken van een afspraak?