Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheekadviseur Uden

Een professionele hypotheekadviseur, werkzaam in de regio Uden en Veghel, vindt u in Van Kuringe Adviesgroep. Omdat er veel verschillende hypotheekvormen bestaan en elke situatie anders is, is dit zeer adviesgevoelige materie. Natuurlijk wilt u de beste keuze voor de toekomst maken. Daar maken we bij Van Kuringe Adviesgroep graag tijd voor vrij. Financiële rust bieden: dát is wat wij doen. Of u nu als particulier een nieuwe woning wilt kopen, of u een ondernemer bent en u op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Onafhankelijk hypotheekadvies van de hypotheekadviseur in de regio Uden en Veghel

Een hypotheekadviseur van Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de gehele omgeving van Uden en Veghel, werkt altijd onafhankelijk. Op die manier kunnen wij op zoek gaan naar de best passende hypotheekoplossing, want iedere situatie is anders. Natuurlijk wilt u alleen de beste keuze maken voor de toekomst. Daarom kijken we onder andere naar:

  • Verschillende hypotheekvormen
  • Rentevaste periodes
  • Beschermingsconstructies
  • Boeteregelingen

Hypotheekadvies is maatwerk. Daarom onderhouden we bij Van Kuringe Adviesgroep intensief klantcontact. Zo kunnen wij te allen tijde rekening houden met uw belangen.

Hypotheek berekenen?

Het is niet verstandig een bod op een woning of pand te doen zonder dat u volledig op de hoogte bent van uw financiële situatie. Daarom helpt Van Kuringe Adviesgroep u als hypotheekadviseur in Uden en Veghel ook graag met het berekenen van uw maximale hypotheek. Dat kunt u ook zelf online doen, via onze website. Wilt u een afspraak maken? Dat kan geheel vrijblijvend! Via 0413-474933 spreekt u snel een van onze medewerkers.