Hoe mogen we u helpen?

Doe jij waar je blij van wordt?

Van Kuringe Adviesgroep staat open voor financiële professionals en talenten die weten wat ze willen en waar ze blij van worden. Bij ons mag een medewerker zelf een carrièreplan opstellen en hebben we blijvende aandacht voor je kwaliteiten. Wij bieden je uitdagende opdrachten, autonomie en flexibiliteit.

Wij hebben geen specifieke vacature en gaan graag een vrijblijvend en inventariserend gesprek met je aan. We verwachten wel dat je minimaal twee jaar relevante werkervaring hebt en in bezit bent van een bachelordiploma/denkniveau. Kun jij je identificeren met de volgende vaardigheden: klant- en oplossingsgericht, stressbestendig, gestructureerd en het overzicht behouden? Lees dan verder…

Wie zijn wij?

Van Kuringe Adviesgroep is een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau. Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken we zaken omtrent verzekeringen, bankzaken, pensioenopbouw en een hypotheekvraagstukken begrijpelijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de ruimte om je te ontwikkelen op de manier die jij wenst, met de middelen die jij hiervoor nodig acht. Daarnaast hebben wij oog voor elkaar en voor een gezonde werkvloer. Binnen ons kantoor is er ruimte voor beweging, verder vinden wij een juiste werkhouding en een praatje erg belangrijk. Jij mag meedenken over alle facetten binnen de organisatie, dit is mogelijk door de korte lijntjes. Zo vraagt het management regelmatig om feedback en tonen zij oprechte interesse in jouw ontwikkeling. Thuiswerken is een standaard binnen de organisatie.

Sta jij open voor een uitdaging en ontwikkeling?

Mail dan je motivatie- /inspiratiebrief incl. CV naar hrm@vkgroep.nl ter attentie van mevrouw E. van Kuringe en blaas ons omver!

 

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie