Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Financieel adviseur Eindhoven

Bent u op zoek naar een financieel adviseur die werkzaam is in de omgeving van Eindhoven en Uden? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Van Kuringe Adviesgroep is uw professionele partner. Wij bieden u financiële rust wanneer u dat nodig heeft. Heeft u advies nodig over uw hypotheek? Over verzekeringen? Of over sparen of beleggen? Omdat wij ons als financieel adviseur hebben gespecialiseerd op diverse vakgebieden, kunnen wij u altijd voorzien van een passend advies.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Financieel adviseur in Eindhoven en Uden staat voor u klaar bij al uw financiële vraagstukken

Het prettige aan het inschakelen van een financieel adviseur als Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in onder andere de omgeving van Eindhoven en Uden, is vooral dat u met al uw financiële vraagstukken terecht kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld advies vragen over:

  • Hypotheek
  • Verzekeringen
  • Makelaardij
  • Regiobank

Daarnaast hanteren we bij Van Kuringe Adviesgroep een persoonlijke benadering en intensief klantcontact. Dat wij u kunnen voorzien van een begrijpelijk en passend advies staat bij ons centraal. Servicegerichtheid en flexibiliteit zijn woorden die ons kenmerken: wij zijn altijd bereikbaar.

Voor particulieren, ondernemers en werkgevers

Bent u particulier en bent u op zoek naar de juiste hypotheek? Wilt u als ondernemer advies over het verzekeren van uw vermogen? Of bent u werkgever en wilt u advies over de financiële zaken die daarbij komen kijken? Bij Van Kuringe Adviesgroep staan wij als financieel adviseur klaar voor iedereen, in elke situatie en in de gehele omgeving van Eindhoven en Uden. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan eens naar 0413-474933. Onze medewerkers helpen u graag verder.