Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheekadviseur Eindhoven

Bent u op zoek naar een goede hypotheekadviseur die u kan helpen in de omgeving van Eindhoven en Schijndel? Van Kuringe Adviesgroep is gevestigd in Sint Oedenrode en Veghel, maar is werkzaam in de gehele omgeving. Goede financiële dienstverlening geven die u de rust biedt die u nodig heeft: dát is wat wij doen. Wij hebben ruime kennis van de regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden en kunnen u dan ook altijd voorzien van een passend advies voor de toekomst.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Stel al uw vragen aan de hypotheekadviseur in omgeving Eindhoven en Schijndel

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat u veel vragen heeft wanneer u een woning of ander pand wilt kopen. Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Wat is bijvoorbeeld de maximale hypotheek die u kunt afsluiten? Bij welke bank kunt u het beste terecht? En waar moet u verder allemaal op letten? Deze en al uw andere vragen stelt u gemakkelijk aan de professionele hypotheekadviseur van Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de wijde omgeving van Eindhoven en Schijndel. Het maken van een inventarisatie, het achterhalen van de maximale hypotheek, het maken van een financieel plan, het controleren van de offerte en de afhandeling: wij helpen u daar graag bij.

Persoonlijk en intensief klantcontact

Bij Van Kuringe Adviesgroep stellen wij persoonlijk en intensief klantcontact voorop, omdat wij van mening zijn dat wij u alleen goed kunnen helpen als wij altijd met u overleggen. Uw belangen staan voorop! Wilt u graag hulp van de hypotheekadviseur in omgeving Eindhoven en Schijndel? Of wilt u eerst wat meer informatie over onze dienstverlening en onze mogelijkheden? U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 0413-474933.