Hoe mogen we je helpen?

Vind een geschikte hypotheek

Om uit te vinden welke hypotheek geschikt voor u is, is Van Kuringe Adviesgroep in Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, u graag van dienst. Financiële zaken kunnen namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn. Omdat het afsluiten van een hypotheek een keuze is die u meeneemt in de toekomst, is het van groot belang dat dit op de juiste manier geregeld is. Dát is waar wij u bij helpen.

Hulp van een specialist bij het afsluiten van een hypotheek

Het is niet verstandig een bod te doen op een woning zonder dat u uw financiële mogelijkheden kent. Wilt u die mogelijkheden achterhalen, dan kunt u daar hulp bij krijgen. Bij Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de gehele omgeving van Sint-Oedenrode, Veghel en Eindhoven, zijn wij gespecialiseerd in het geven van financieel advies omtrent uw hypotheek. Wij geven u echter niet alleen graag advies, wij helpen u ook graag verder op weg. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Door de hulp in te schakelen van ons onafhankelijke adviesbureau in Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, bent u er altijd zeker van dat uw hypotheek goed geregeld is. Zo neemt u vervolgens vol vertrouwen de sleutels van uw nieuwe woning of pand in ontvangst.

Kies voor dé specialist in maatwerk

Advies geven over een hypotheek in omgeving Eindhoven, Veghel of Sint-Oedenrode is maatwerk; elke situatie is namelijk anders. Omdat we bij Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, persoonlijkheid vooropstellen en nauw klantcontact onderhouden, zorgen wij ervoor dat we altijd een passend advies over uw hypotheek geven. Heeft u interesse? Bel dan naar 0413-474933 of stuur een e-mail naar hypotheken@vkgroep.nl voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze hypotheekadviseurs in Brabant. Bekijk ook vast onze hypotheektips online.

 

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie