Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van Kuringe Adviesgroep

is een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau.

Veertig jaar geleden is het alweer dat Van Kuringe Adviesgroep de deuren opende in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid naar zo'n 40 medewerkers. In de kern zijn we echter hetzelfde gebleven: nog altijd is Van Kuringe Adviesgroep  een écht familiebedrijf. Koen en Ilse traden in de voetsporen van hun vader en hebben zijn werk met veel trots en liefde voortgezet.

Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken we zaken omtrent verzekeringen, bankzaken, pensioenopbouw en een hypotheekvraagstukken begrijpelijk. 

Wij zijn servicegericht naar onze relaties, maar ook naar onze collega`s. Een gezonde werkvloer vinden we belangrijk: ruimte voor bewegen, voeding, houding en aandacht voor elkaar. Het management vraagt om feedback, toont oprechte interesse en ook onze partners zijn op feestjes altijd welkom.

Van Kuringe Adviesgroep voelt alsof je in een familie wordt opgenomen. Er heerst een sociale en stabiele bedrijfscultuur omdat veel medewerkers al jaren bij de organisatie werkzaam zijn. Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en alle vrijheid om de taken professioneel uit te voeren. Wij mogen onderling wisselen van dagen en wordt er niet moeilijk gedaan om een tandartsbezoek.

Dat we na veertig jaar nog altijd een gezond bedrijf hebben waar elke medewerkers én klant zichzelf kan en mag zijn, is iets waar we trots op zijn.

Wij zijn een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter.

Onze visie

Wij staan voor klanttevredenheid door intensief en persoonlijk klantcontact en een passend en begrijpelijk advies.  Wij streven naar totaal relaties die wij servicegericht, flexibel, proactief  en professioneel bedienen, ook buiten kantoor uren.

Uw financiële zorg is onze borg

Onze kernwaarden

Klant gedreven | Samenwerking | Professioneel | Verantwoordelijk | Flexibiliteit

 

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Eerschotsestraat 72 in Sin-Oedenrode. De koffie en thee staan voor u klaar!