Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van Kuringe Adviesgroep

is een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau.

Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.

Van Kuringe Adviesgroep voelt alsof je in een familie wordt opgenomen. Er heerst een sociale en stabiele bedrijfscultuur omdat veel medewerkers al jaren bij de organisatie werkzaam zijn.  Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken we zaken omtrent verzekeringen, bankzaken, pensioenopbouw of een hypotheekvraagstuk begrijpelijk. 

We zijn servicegericht naar onze relaties, maar ook naar onze collega`s. Een gezonde werkvloer vinden we belangrijk: ruimte voor bewegen, voeding, houding en aandacht voor elkaar. Het management vraagt om feedback, toont oprechte interesse en ook onze partners zijn op feestjes altijd welkom.

Bij Van Kuringe Adviesgroep heeft iedere medewerker zijn eigen verantwoordelijkheden en alle vrijheid om de taken professioneel uit te voeren. Wij mogen onderling wisselen van dagen en wordt er niet moeilijk gedaan om een tandartsbezoek.

Wij zijn een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter.

Onze visie

Wij staan voor klanttevredenheid door intensief en persoonlijk klantcontact en een passend en begrijpelijk advies.  Wij streven naar totaal relaties die wij servicegericht, flexibel, proactief  en professioneel bedienen, ook buiten kantoor uren.

Uw financiële zorg is onze borg.

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Maak kennis met ons!