Hoe mogen we je helpen?

Van Kuringe Adviesgroep

Een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau.

Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor passende oplossingen voor financieel complexe zaken. Wij gaan daarbij een uitdaging niet uit de weg! Door intensief en persoonlijk klantcontact maken we ingewikkelde vraagstukken én onze adviezen op het gebied van verzekeringen, bankzaken en hypotheken begrijpelijk.

Ons onderscheidend vermogen, namelijk de waargemaakte persoonlijke aandacht voor de klant, leveren wij via onze service. Een accountmanager die bij u thuis komt, een schadebehandelaar die u volledig ontzorgt, een bankmedewerker die u bij naam kent, binnenlopen zonder afspraak; het is voor ons allemaal volkomen normaal.

Een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter

Meer dan veertig jaar geleden opende Van Kuringe Adviesgroep haar deuren in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen groeiden we flink door, naar nu zo’n 40 medewerkers. Echter, in de kern zijn we hetzelfde gebleven: we zijn nog steeds een écht familiebedrijf.

Vertrouwd in de buurt

Onze accountmanagers komen uit de regio. Ze kennen het dorp, de mensen die er wonen en weten wat er speelt. We zijn graag onderdeel van de gemeenschap. We nemen de ruimte om maatschappelijk verantwoord ondernemen daadwerkelijk vorm te geven. We zetten initiatieven op, steunen goede doelen en sponsoren lokale sportverenigingen. Ook zetten we ons in voor een leefbare buurt. Financieel denken en sociaal doen gaan daarbij hand in hand. Samen met het Oranje Fonds dragen we bij aan lokale projecten om de betrokkenheid en saamhorigheid in de buurt te stimuleren.

Kernwaarden

Onze organisatie kent veel verschillende medewerkers en afdelingen. Iedereen werkt op zijn eigen manier en op zijn eigen terrein, maar we werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: klantgedreven, samenwerkend, professioneel, verantwoordelijk en flexibel. Deze basiswaarden zijn verankerd in ons DNA. In ons bedrijf zijn de persoonlijke onderlinge verhoudingen belangrijk. De sfeer is die van één grote familie. We kennen elkaar, we staan klaar voor elkaar en we leren van elkaar. Er is ruimte voor aandacht. Er is gevoel voor traditie. Hierom heeft (en houdt) ons kantoor een receptie, die u een persoonlijk en warm welkom geeft, gaan we kosteloos op huisbezoek en blijven we op zaterdag open.

Dat we na veertig jaar nog altijd een gezond bedrijf zijn, waarin iedere medewerker én klant zichzelf kan en mag zijn, is iets waar we trots op zijn.

Uw financiële zorg is onze borg

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kom gerust eens langs op ons kantoor, de koffie en thee staan voor u klaar!

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie