Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Hypotheek Uden

Alles weten over uw maximale hypotheek voor een woning of bedrijfspand in de omgeving van Uden of Veghel? Van Kuringe Adviesgroep is dé specialist die u zoekt. Wij zijn een onafhankelijk werkend adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van financiële dienstverlening. Wij hebben dus niets te maken met banken of verzekeringsmaatschappijen. Zo helpen wij u graag op weg wanneer u een huis of bedrijfspand wilt kopen en houden we daarbij alleen rekening met uw belangen..

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Alle informatie die u nodig heeft voor het afsluiten van een hypotheek in omgeving Uden en Veghel

Wilt u een huis kopen? Of een bedrijfspand? Dit is écht een beslissing die van grote invloed is op uw toekomst. Daarom is het erg belangrijk dat u hier goed over nadenkt én u over de juiste informatie beschikt. Van Kuringe Adviesgroep kan u helpen alles op een rijtje te zetten omtrent uw hypotheek in de regio Uden en Veghel. Samen met u kijken wij naar de regels, wetten, mogelijkheden en omstandigheden. Ook kunnen wij u helpen bij:

  • Het inventariseren (wat is er financieel mogelijk?)
  • Het achterhalen van de juiste hypotheek voor u
  • Een financieel plan maken
  • De offerte beoordelen
  • De afhandeling

Advies over oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer

Niet alleen geven we bij Van Kuringe Adviesgroep professioneel advies over uw hypotheek in de omgeving van Uden en Veghel, we kunnen u ook voorzien van een goed advies over diverse andere onderwerpen. Zo bieden wij u graag ook financiële dienstverlening op het gebied van oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer. Van Kuringe Adviesgroep inschakelen? U maakt gemakkelijk een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek door te bellen naar 0413-474933.