Hoe mogen we je helpen?

Na jarenlang overleg is het dan eindelijk zover: dit jaar zal de verbouwing van ons bedrijfspand in Sint-Oedenrode gaan starten.  Van een ambitie om werknemers te inspireren en innoveren rondom het thema duurzaamheid, naar een droomproject in uitvoering! Met een ligging te midden van het centrum, de uitgestrekte natuur, grenzend aan de Dommel en diverse uitvalswegen vraagt het kantoorpand om een nieuwe duurzame uitstraling.

Toekomstbestending

Duurzaamheid betekent voor het management van VKA het gebruiken van elementen die geproduceerd of verkregen zijn op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Een andere perspectief is het borgen van duurzame inzetbaarheid van diens werknemers. Duurzaamheid betekent voor ons het creëren van een veilige, gezonde en vitale werkomgeving zodat wij en de natuur optimaal kan worden ingezet.

Vitaler werken

Onze werkomgeving moet vitaliteit omarmen. Hierin staan bewegen en natuur centraal. Voldoende beweging heeft een positieve invloed op het afweersysteem van een werknemer en verlaagd het risico op depressie en vermoeidheidsklachten. Groen maakt blij, verhoogd de prestatie, maakt mensen vriendelijker, kalmer en minder moe. Alleen al kijken naar natuur heeft meetbare rustgevende effecten. Kan de werkgever middels de werkomgeving de werknemer stimuleren om meer te bewegen en op te laden tijdens het werk? Ons antwoord: Ja!

En daar houden we in en rondom de verbouwing van het bedrijfspand rekening mee. Het managementteam heeft samen met interieurarchitect Maayke Goossens het afgelopen anderhalf jaar besprekingen gehad over het licht, geluid, kleur, ruimtelijkheid, zuurstofgehalte maar ook de kleinste details in meubilair, kleuren en functionaliteit. Studio Maayke Goossens staat voor luxe en high-end interieur met vooral de focus op de zakelijke markt. Het volledig kunnen ontzorgen van ontwerp tot realisatie is iets wat centraal staat.

Het nieuwe bedrijfspand moet andere inspireren en toekomstbestendig zijn voor volgende generaties. Daarnaast wordt de mening van alle werknemers meegenomen. Zo wordt de verbouwing voor de gehele organisatie werkelijk een droomproject.

Start bouwen: 2 oktober

2 oktober is het zover! De verbouwing gaat van start! Ons huidige kantoor gaat dicht tot medio 2024. Dat betekent niet dat wij niet meer voor jullie klaar staan. Wij zijn nog steeds geopend voor vragen.

 

Tijdelijk adres: Eerschotsestraat 74 (benzinepomp)

Tijd: vanaf 2 oktober tot medio 2024

 

Waarvoor kun je terecht? Je kunt voor bijna alles nog steeds bij ons terecht. Wij hebben echter géén kasfunctie aanwezig, hierdoor kun je géén geld storten of ophalen

 

Wil je meer weten over het bouwproject?

Neem eens een kijkje op: roots-sintoedenrode.nl
Wil je ook tips voor een fantastisch interieur? Neem op instagram een kijkje op: @maayke_goossens