Hoe mogen we je helpen?

Na jarenlang overleg is het dan eindelijk zover: de verbouwing en verduurzaming van ons bedrijfspand in Sint-Oedenrode is gestart.  Van een ambitie om werknemers te inspireren en innoveren rondom het thema duurzaamheid, naar een droomproject in uitvoering! Met een ligging te midden van het centrum, de uitgestrekte natuur, grenzend aan de Dommel en diverse uitvalswegen vraagt het kantoorpand om een nieuwe duurzame uitstraling.

Toekomstbestending

Duurzaamheid betekent voor het management van VKA het gebruiken van elementen die geproduceerd of verkregen zijn op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Een andere perspectief is het borgen van duurzame inzetbaarheid van diens werknemers. Duurzaamheid betekent voor ons het creëren van een veilige, gezonde en vitale werkomgeving zodat wij en de natuur optimaal kan worden ingezet.

Vitaler werken

Onze werkomgeving moet vitaliteit omarmen. Hierin staan bewegen en natuur centraal. Voldoende beweging heeft een positieve invloed op het afweersysteem van een werknemer en verlaagd het risico op depressie en vermoeidheidsklachten. Groen maakt blij, verhoogd de prestatie, maakt mensen vriendelijker, kalmer en minder moe. Alleen al kijken naar natuur heeft meetbare rustgevende effecten. Kan de werkgever middels de werkomgeving de werknemer stimuleren om meer te bewegen en op te laden tijdens het werk? Ons antwoord: Ja!

En daar houden we in en rondom de verbouwing van het bedrijfspand rekening mee. Het managementteam heeft samen met interieurarchitect Maayke Goossens het afgelopen anderhalf jaar besprekingen gehad over het licht, geluid, kleur, ruimtelijkheid, zuurstofgehalte maar ook de kleinste details in meubilair, kleuren en functionaliteit. Studio Maayke Goossens staat voor luxe en high-end interieur met vooral de focus op de zakelijke markt. Het volledig kunnen ontzorgen van ontwerp tot realisatie is iets wat centraal staat.

Het nieuwe bedrijfspand moet andere inspireren en toekomstbestendig zijn voor volgende generaties. Daarnaast wordt de mening van alle werknemers meegenomen. Zo wordt de verbouwing voor de gehele organisatie werkelijk een droomproject.

Tijdelijk adres

Vanwege de verbouwing is het tijdelijke kantooradres Eerschotsestraat 74 (benzinepomp). Waarvoor kun je terecht? Je kunt voor bijna alles nog steeds bij ons terecht. Wij hebben echter géén kasfunctie aanwezig, hierdoor kun je géén geld storten of ophalen

Stand van zaken

Op dit moment is aannemer Ruben van Kollenburg drukdoende met de ruwbouw van het project. De planning is dat we medio mei kunnen beginnen aan de afbouw en medio oktober het pand kunnen betrekken!

Wij houden u op de hoogte!

Stand van zaken

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie