Hoe mogen we je helpen?

Steun de mobiele keuken! - Afgerond project

 

De vrijwilligersorganisatie van het gemeenschapshuis 'Thuis in Rooi' in Sint Oedenrode moest verhuizen naar een locatie zonder keuken waardoor initiatieven zoals ‘de aanschuifmaaltijd’ niet meer zouden kunnen doorgaan. De aanschuifmaaltijd is een diner speciaal voor alleenstaanden om zo de eenzaamheid te verminderen. Alle leeftijden zijn welkom om aan te schuiven bij dit diner. Doordat de nieuwe locatie geen keuken meer had betekende het dus dat deze diners niet maar plaats konden vinden. Daar konden wij samen wat aan veranderen!

Samen met Thuis in Rooi en verzekeraar NH1816 zijn de handen ineengeslagen en zijn we aan de gang gegaan met het ophalen van het geld voor een nieuwe mobiele keuken zodat deze aanschuifmaaltijden gewoon door kunnen gaan.

Wij hadden 7.000 euro nodig om dit initiatief voort te kunnen zetten. Wij hadden een Rooise Box ontwikkeld waar leuke kleinigheidjes inzitten die wij hebben verkocht. De opbrengst ging uiteraard naar de inzameling van de nieuwe keuken. Voor iedere box dat wij verkocht hadden werd er ook nog 1,50 euro gedoneerd door NH1816 om ingrediënten en kookgerei aan te schaffen. Het Oranjefonds verdubbelde het bedrag, en doneerde nog eens 7.000 euro als we ons doel behalen. Zo kwamen we uit op een bedrag van 14.000 euro en konden we een compleet nieuwe mobiele keuken aanschaffen.

Hiervoor hebben wij op 26 juni 2022 op de jaarmarkt gestaan om de Rooise boxen te verkopen. Waar 214 Rooise boxen verkocht zijn. Super bijdrage! Ook hebben wij gestaan bij de fietsvierdaagse.

Op 27 Juli 2022 hebben wij het doelbedrag behaald waardoor de mobiele keuken gebouwd kon worden. De keuken is door Sanders Interieurprojecten gebouwd die zelf ook een gulle donatie hebben gedaan.

 

Zie hier de crowdfunding:
https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/573/steun-de-mobiele-keuken

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie