Hoe mogen we u helpen?

Verzekeren

Van Kuringe adviesgroep is een assurantiekantoor, dit houdt in dat wij voor u bemiddelen bij het sluiten van een verzekering. Daarnaast incasseren wij de premies en handelen wij schades voor u af.

Als onafhankelijk adviseur bieden wij u producten van verschillende banken en verzekeraars aan. Doordat wij verschillende mogelijkheden vergelijken is de kans groter dat er een product wordt gevonden dat bij uw situatie past. 

Wat doen wij voor u?

Ons vak is u te helpen, op cruciale momenten, financieel gezien de juiste beslissingen te nemen. Dat zoiets voor een particulier een ander advies oplevert, dan voor een ondernemers of werkgever is vanzelfsprekend.

Vandaar dat wij u hieronder graag meer vertellen over wat wij in uw situatie kunnen betekenen. Zodat u de juiste informatie krijgt. En komt u er even niet uit? Bel ons dan. Of stuur een berichtje. Dat kan heel gemakkelijk via de button 'contact' die u rechts op uw scherm aantreft.

Want wij zijn u echt graag goed van dienst.

Verzekeren voor particulieren

Iedereen loopt risico's. De een wat meer dan de ander, maar de vraag is hoe we met die risico's om gaan. Verzekeren is namelijk geen doel, het is een middel om rustig te kunnen genieten van het leven.

Risico inventarisatie

Het is ons vak om risico’s te inventariseren, passende oplossingen te bedenken en vooral goed te vergelijken. Of het nu gaat om een zorg-, inboedel-, rechtsbijstand- of autoverzekering, wij bieden een passende oplossing. Ook kunnen we een "oudedagsplan" opstellen. Er zijn meerdere methodes om er zeker van te zijn dat u straks niet alleen van uw AOW hoeft te leven. Inzicht krijgen is dan ook van groot belang en daar helpen wij u graag bij.

Vermogensgroei

Wie streeft naar een gezonde vermogensgroei heeft verschillende mogelijkheden, zoals het kopen van aandelen, beleggen via beleggingsfondsen of de traditionele spaarrekening. Het zoeken naar een gezonde vermogensgroei is een kwestie van afwegen van risico’s. We willen er graag over van gedachten wisselen met u.

Schade afhandeling

Van Kuringe Adviesgroep richt zich volledig op haar relaties. We komen onze afspraken na en stellen het belang van de klant centraal. Ook regelen we bij schade alles van A tot Z en nemen we deze zorg volledig uit handen.

Middels een persoonlijk gesprek willen wij u graag laten zien wat wij als financieel adviseur voor u kunnen doen. 

Verzekeren voor ondernemers

Ons werk is om u als ondernemer in staat te stellen, met een omvangrijk pakket aan ondersteunende diensten, ondernemer te zijn. 

Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij verzekeringsmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid, bezittingen en omzetverlies begrijpelijk.

Ook kunnen we, samen met u, een "oudedagsplan" opstellen zodat u als ondernemer pensioen opbouwt. Vraag ons bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een lijfrenteverzekering of pensioenopbouwrekening.

Een zelfstandig ondernemer en de DGA kan bij ziekte niet terugvallen op wettelijke regelingen. De vraag is of uw onderneming overleeft wanneer u langdurig ziek wordt. En of alle inspanningen die u hebt geleverd om te komen waar u nu bent, dan niet in één klap zijn verdwenen. Ons werk is om u te helpen daar inzicht in te krijgen. 

Persoonlijk advies op maat

De ene ondernemer is de andere niet. Iedere ondernemer dient een combinatie te maken tussen investeringen, risico's en beleid.

Ons beleid is de risico’s, die u als ondernemer loopt, eerst in kaart te brengen. Samen met u na te gaan welke risico’s door uzelf beheersbaar gemaakt kunnen worden. En welke niet. U als ondernemer, zijn we graag van dienst met maatwerk.

Verzekeren voor werkgevers

Personeel in dienst brengt zijn eigen zorgen met zich mee. Door wettelijke bepalingen bent u als werkgever verplicht een zieke werknemer gedurende de eerste 24 maanden (na wachttijd) minimaal 70% van het salaris door te betalen. Maar wat gebeurt er als een werknemer langer ziek blijft? En bent u als werkgever ook bekend met uw verplichtingen ingevolge de Wet Verbetering Poortwachter en Wet Inkomen naar Arbeidsvermogen?

Persoonlijke begrijpelijk advies op maat

U wil zaken voor uw personeel goed geregeld hebben en wij maken deze complexe zaken voor u graag begrijpelijk. Zo vinden wij een passende oplossing voor u als werkgever. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.

Ons vak is om u (financiële) rust te geven waar u dat zoekt.

Voorbeelden van verzekeringen t.b.v. werknemers zijn ziekteverzuimverzekering, collectieve ongevallenverzekering en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.


 

Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk gelijk alle rentes)
meer informatie