Hoe mogen we je helpen?

RegioBank, de bank in de buurt

Met meer dan 500 locaties in Nederland, zit de RegioBank als enige adviseur nog wel in de regio. Ook in Sint-Oedenrode zijn wij de enige fysieke bank waar onze klanten zonder afspraak gewoon kunnen binnenlopen. Met adviseurs uit de regio weten wij precies wat er in de buurt speelt. Ook zorgen wij voor een vast aanspreekpunt zodat wij onze klanten kunnen helpen met raad en daad.

Diensten en rekeningen

Natuurlijk kunt u bij de RegioBank terecht als u fijn wilt wonen, als ondernemer wil starten of als u uw pensioenrekening wil openen. Wij hebben alles in huis.

Zakelijk

Voor zakelijk bankieren krijgt u voor een maandelijks bedrag een zakelijke bankrekening, betaalpas, en Mijn RegioBank Zakelijk.

Ook helpen wij met zakelijk sparen en de aanvulling op uw pensioen en kunt u zakelijk lenen op een manier die bij u en uw onderneming past.

Alles over Zakelijk bankieren leest u hier 

Particulier

Voor de jeugd is er de kinderrekening JongWijs waarbij kinderen spelenderwijs leren omgaan met geld. Hoe leert u uw kind veilig pinnen en wat is de waarde van geld? Met het JongWijs pakket kunt u uw kind leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook u als ouder helpen we met praktische tips die passen bij de leeftijd van uw kind.

Met het basis bankieren betaalt en spaart u voor een vast tarief inclusief betaalpas, Apple Pay of Android mobiel betalen. Als extra hulpmiddel kan iedereen zijn eigen pincode kiezen en met internetbankieren kan het saldo automatisch worden aangevuld of krijgt u een seintje als uw salaris is gestort. Bankieren zoals u dat wilt.

Ook bieden wij extra service aan naast onze pakketten. Zo geven we workshops over het voorkomen van internetcriminaliteit en geven we gastlessen op basisscholen om kinderen op een jonge leeftijd te leren omgaan met geld.

Alles over Particulier bankieren leest u hier 

Onze medewerkers

Anita en Ayse zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank en onderdeel van ons team. Wij stellen ze graag aan u voor.

Anita en Ayse staan vijf dagen in de week van half negen tot half zes voor onze klanten klaar. Wij zijn volledig gecertificeerd, werken nauw samen met de adviseurs van Van Kuringe Adviesgroep en bedienen onze klanten met een menselijke maat.  Wij kennen de buurt, wonen zelf in de regio en zetten graag een stapje extra.

Ayse: “Het verzorgen van workshops en gastlessen blijft elk jaar een cadeautje. Het delen van kennis om onze oudste en jongste deelnemers van de maatschappij te helpen, vind ik fantastisch!”  

Anita: “Het persoonlijk contact met de klanten en om echt iets voor ze te kunnen betekenen is zo fijn. ‘’Ik ga elke dag met een lach naar mijn werk!”.

Één van onze klanten aan het woord:

Bellezza di Annekee

‘’Ik ben heel tevreden en vind het super fijn dat ik op kantoor kan komen om een zakelijke rekening te openen. Daar krijg ik directe ondersteuning met betrekking tot het invullen van vragenlijsten en wordt er ook echt meegekeken. En niet te vergeten, de app is super handig en makkelijk!’’

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie