Hoe mogen we u helpen?

Vind een geschikte hypotheek

Om uit te vinden welke hypotheek geschikt voor u is, is Van Kuringe Adviesgroep in Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, u graag van dienst. Financiële zaken kunnen namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn. Omdat het afsluiten van een hypotheek een keuze is die u meeneemt in de toekomst, is het van groot belang dat dit op de juiste manier geregeld is. Dát is waar wij u bij helpen.

Hulp van een specialist bij het afsluiten van een hypotheek

Het is niet verstandig een bod te doen op een woning zonder dat u uw financiële mogelijkheden kent. Wilt u die mogelijkheden achterhalen, dan kunt u daar hulp bij krijgen. Bij Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de gehele omgeving van Sint-Oedenrode, Veghel en Eindhoven, zijn wij gespecialiseerd in het geven van financieel advies omtrent uw hypotheek. Wij geven u echter niet alleen graag advies, wij helpen u ook graag verder op weg. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Door de hulp in te schakelen van ons onafhankelijke adviesbureau in Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, bent u er altijd zeker van dat uw hypotheek goed geregeld is. Zo neemt u vervolgens vol vertrouwen de sleutels van uw nieuwe woning of pand in ontvangst.

Kies voor dé specialist in maatwerk

Advies geven over een hypotheek in omgeving Eindhoven, Veghel of Sint-Oedenrode is maatwerk; elke situatie is namelijk anders. Omdat we bij Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode, tussen Veghel en Eindhoven, persoonlijkheid vooropstellen en nauw klantcontact onderhouden, zorgen wij ervoor dat we altijd een passend advies over uw hypotheek geven. Heeft u interesse? Bel dan naar 0413-474933 of stuur een e-mail naar hypotheken@vkgroep.nl voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze hypotheekadviseurs in Brabant. Bekijk ook vast onze hypotheektips online.

 

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie