Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheekadvies

 

Wilt u een lening voor uw woning? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen of omdat de rentevastperiode is afgelopen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen.

Als onafhankelijk financieel dienstverlener kunnen wij nagaan welke hypotheek(verstrekker) bij u past.

Onze hypotheekadvisering start bij het onderzoeken van uw persoonlijke situatie. Pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u een goed financieel advies geven. Samen met u beantwoorden we bijvoorbeeld de vragen:

Wat wilt u en wat kunt u betalen? Hoeveel zekerheid wilt u en hoeveel risico kunt u nemen?

Nadat we uw persoonlijke situatie in beeld hebben gebracht, analyseren we dit klantbeeld. We gaan op zoek naar een passend product die aansluit bij uw situatie en wensen. We vergelijken hiervoor een aantal hypotheken. Als wij een oplossing hebben gevonden, kiest u of u ons de opdracht geeft tot bemiddeling van uw hypotheek.

Als u akkoord gaat met de hypotheekofferte vragen wij deze aan en regelen wij de hele formulierenstroom, tot en met de taxatie. En mocht hypotheekgarantie mogelijk zijn, dan mag u van ons verwachten dat wij ook daarop toezien. 

Tot en met de transactie bij de notatis kunt u op ons rekenen. Het is allemaal onderdeel van onze hypotheekadvisering. Want het gaat niet om één hypotheekofferte of om één bank. Het gaat om uw financiële toekomst. En daar gaan we heel zorgvuldig mee om.

 

Behoefte aan een geheel vrijblijvend en kosteloos hypotheek?