Hoe mogen we je helpen?

Van Kuringe Adviesgroep

Een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau.

Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken we zaken omtrent verzekeringen, bankzaken, pensioenopbouw en hypotheekvraagstukken begrijpelijk. 

Een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter

Meer dan veertig jaar geleden opende Van Kuringe Adviesgroep haar deuren in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid naar zo'n 40 medewerkers. Echter, in de kern zijn we hetzelfde gebleven: zo zijn we nog steeds een écht familiebedrijf. Koen en Ilse traden in de voetsporen van hun vader en hebben zijn werk met veel trots en liefde voortgezet.

Wij zijn servicegericht naar onze relaties, maar ook naar onze collega`s. Een gezonde werkvloer vinden we enorm belangrijk: ruimte voor bewegen, voeding, houding en aandacht voor elkaar. Het management vraagt om feedback, toont oprechte interesse en ook onze partners zijn op feestjes altijd welkom.

Van Kuringe Adviesgroep voelt als een familie. Er heerst een sociale en stabiele bedrijfscultuur en iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en alle vrijheid om taken professioneel uit te voeren. Er mag onderling gewisselt worden van dagen en er wordt niet moeilijk gedaan om een tandartsbezoek.

Dat we na veertig jaar nog altijd een gezond bedrijf hebben waar elke medewerkers én klant zichzelf kan en mag zijn, is iets waar we trots op zijn.

Onze visie

Wij staan voor klanttevredenheid door intensief en persoonlijk klantcontact en een passend en begrijpelijk advies. Wij streven naar totaal relaties die we servicegericht, flexibel, proactief en professioneel bedienen, ook buiten kantoor uren.

Uw financiële zorg is onze borg

Onze kernwaarden

Klant gedreven | Samenwerking | Professioneel | Verantwoordelijk | Flexibiliteit

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kom gerust eens langs op ons kantoor, de koffie en thee staan voor u klaar!

 

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie