Hoe mogen we je helpen?

Verzekeren bij een verzekeringsadviseur, wat zijn de voordelen?

Een verzekering, hoe vaak claim je nu werkelijk iets? Mij gebeurt toch nooit iets, waarom zou ik dan bij een verzekeringsadviseur verzekeren als een vergelijkingssite mij ook mijn antwoord geeft? Wij zijn er juist als er wel iets gebeurd is. Met onze kennis en ervaring weten wij jou goed te adviseren in de afhandeling van jou claims.

Luisterend oor

Soms kan een verzekeraar heel kil en koud reageren wanneer er een claim binnen komt. Vaak willen ze het snel afgewerkt hebben en vliegen door je afhandelingsproces heen. Soms is dat ideaal, soms worden er zo ook dingen over het hoofd gezien waar jij als klant niets vanaf weet. Wij bieden een luisterend oor, denken met je mee en achterhalen het volledige verhaal. Hierdoor hebben wij een heel gedetailleerd beeld van de situatie en kan je claim beter worden opgepakt en worden alle zaken meegenomen. Wij komen op voor jouw belangen.

Schadeafwikkeling

Je hebt schade, wat nu? Er moet zoveel geregeld worden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je verzekeraar gebruikt termen die je niet begrijpt en je volgt het niet meer. Wij als tussenpersoon nemen zo veel mogelijk zaken van je over. Wij ontcijferen de verzekeraarstaal en zorgen dat jij goed meegenomen wordt in de afwikkeling.

Perfecte verzekering voor jou

Elke verzekering is anders en sommige zijn niet eens voor jou van toepassing. Door zelf te gaan spitten naar de beste verzekering is de kans dat je oververzekerd bent relatief groot. Denk aan spullen die je niet meer bezit, of een voorwerp dat z’n waarde is verloren. Onze adviseurs komen bij jou thuis om alles door te nemen. Zo checkt je adviseur of alles nog up-to-date is en of je verzekering nog steeds dekt wat jij verzekerd hebt. Zo verkleinen we de risico’s en blijf jij op de hoogte van jou verzekeringen die bij jou passen.

Dat klinkt handig, wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard zijn er mogelijkheden, ook als je al ergens verzekerd bent. Wil je een afspraak met een van onze adviseurs of wil je zelf al overstappen? Beide is mogelijk, neem vrijblijvend contact met ons op via: 0413 474 933 of mail naar info@vkgroep.nl

Tekst: Eline van der Salm | Beeld: pixabay.com


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 13-09-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie