Hoe mogen we je helpen?

RegioBank, de buurtzame bank

Al enige tijd maakt u gebruik van een zakelijke verzekeringen bij Van Kuringe Adviesgroep. Hiervoor willen wij u hartelijk danken. Graag willen wij u op de hoogte houden van de zakelijke bankproducten van de RegioBank. De persoonlijke bank én enige fysieke bank bij u in de buurt.

 RegioBank

MKB pakket

Met de MKB Rekening van RegioBank kunt u zakelijk bankieren voor een vaste prijs van € 9,50 per maand. U ontvangt een betaalpas, spaarrekening én online internetbankieren voor één vaste prijs.

Boekhoudpakketten

De rekening is te koppelen aan de volgende boekhoudpakketten, e-Boekhouden.nl, Exact, Jorrt, Minox, MoneyBird, MoneyMonk, SilvaSoft, Snelstart. En met Bizcuit kunt u vrijwel met ieder boekhoudpakket een koppeling maken.

Overstappen

Met de Overstapservice worden de belangrijkste zaken voor u geregeld terwijl uw betalingsverkeer gewoon doorloopt. U heeft er geen omkijken naar. 

Waarom de RegioBank

De RegioBank is in Sint-Oedenrode de enige fysieke bank. Met een echt dorpskarakter nemen wij de tijd voor u en kunt u binnenlopen zonder afspraak. Aangezien u uw zakelijke verzekering(en) al heeft ondergebracht via Van Kuringe Adviesgroep, hoeven wij u niet te vertellen hoe het is om bij ons gebruik te maken van onze diensten.  

Benieuwd wat andere lokale bedrijven van onze service vinden?

"Ik ben heel tevreden en vind het super fijn dat ik op kantoor kan komen om een zakelijke rekening te openen. Daar krijg ik directe ondersteuning met betrekking tot het invullen van vragenlijsten en wordt er ook echt meegekeken. En niet te vergeten, de app is super handig en makkelijk!’’

Bellezza di Annekee

 

Meer informatie over onze zakelijke producten kunt u vinden via: https://ap.lc/9AItK

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0413 474 933

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 28-10-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie