Actuele informatie over het coronavirus (COVID-19)

Van Kuringe Adviesgroep houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en het RIVM. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen.

In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat we ons samen inzetten voor het maatschappelijk belang en de volksgezondheid.

Onze bereikbaarheid

Door de recente ontwikkelingen omtrent corona is ons kantoor momenteel voor onbepaalde tijd gesloten.

Afgeven: Mocht u iets af willen gegeven, dan kan dit in de brievenbus links van de deur.  

Afspraak: Enkel de klanten die van te voren telefonisch een afspraak hebben gemaakt met een van onze medewerkers worden toegelaten op kantoor. Verder geven wij tijdens een afspraak geen hand, dragen wij een mondkapje en vragen wij u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. 

RegioBank: Al onze klanten van de RegioBank verzoeken wij vriendelijk om van te voren te bellen, ook als u geld op wil nemen of wilt storten. 

Wij blijven onze klanten natuurlijk bijstaan met raad en daad. Onze voorkeur gaat uit naar telefonisch overleg of contact via de mail. Waar noodzakelijk laten wij afspraken doorgaan, echter roepen wij onze klanten op om een afspraak te verzetten als u ziekteverschijnselen heeft zoals verkoudheid, niezen of koorts.  Het kan ook zijn dat een adviseur u zelf belt om een gemaakte afspraken te annuleren of telefonisch te houden om de gezondheid van u en hen te waarborgen.  

Onze medewerkers werken zo veel mogelijk vanuit thuis, zo blijven wij bereikbaar. Het kan zijn dat één van onze collega’s die u te woord staat thuis op kinderen aan het passen is. Wij hopen dan ook op uw begrip voor eventuele achtergrond geluiden die normaal gesproken niet te horen zijn. 

In deze zeer bijzondere tijd, die zowel zakelijk als privé impact op ons allen heeft, vinden wij het belangrijk om juist nu met elkaar in contact te blijven, elkaar te spreken en elkaar te ondersteunen. Zo kunnen wij, met elkaar in deze onzekere tijd, het verschil maken.

Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk de actuele rentes)
meer informatie
Maak hier een complete hypotheekberekening:
meer informatie