Hoe mogen we je helpen?

Een speciale win-actie voor jou!

Winactie

Het is tijd voor een wel verdiende vakantie. Vakantie is ontzorgen en genieten, toch? Vorig jaar had verzekeraar Achmea in de vakantieperiode meer dan 5.000 schademeldingen. Van autopech, bosbranden, stormen tot vertraging van het vliegtuig. Het is allemaal de revue gepasseerd. Oei, en dan valt je welverdiende vakantie in het water of … kun je terugvallen op een fantastische verzekering?

Voorbereiding is het halve werk

Het is een klassieker, maar voorbereiding is het halve werk. Als je van plan bent een reis te boeken, adviseren wij altijd: controleer je polis van te voren. Zo weet je wat je eventueel nog moet laten aanpassen. Ga je met de auto op vakantie, zorg dan voor extra autopechhulp. Controleer het dekkingsgebied  en kijk naar de verzekerde personen op de polis. Graag brengen we nog een belangrijke dekking onder de aandacht: de annuleringsdekking.

Focus op een annuleringsverzekering

Indien je jouw reis onverhoopt dient te annuleren vanwege bijvoorbeeld het overlijden van een familielid, je ernstig ziek wordt of je een ongeval overkomt, wil je niet balen van het geld wat je bent verloren doordat je niet op reis kunt of de extra kosten die je hebt moeten maken om de reis tussentijds af te breken. Er kunnen ook andere redenen zijn waardoor je niet op vakantie kunt. Als je geen visum krijgt of onverwacht ontslagen wordt waardoor je simpelweg de reis niet kunt betalen. Op dit moment zou je in de bovenstaande gevallen de gemaakte kosten voor eigen rekening moeten nemen. Bij een extra annuleringsdekking, worden deze kosten vergoed.

Welke mogelijkheden zijn er

Je kunt ervoor kiezen een dekking voor annulering af te sluiten op een doorlopende reisverzekering of je kunt een kortlopende annuleringsverzekering sluiten voor die ene reis. Bij de ‘gewone’ annuleringsdekking krijg je de kosten van de ‘niet genoten’ vakantie dagen terug. Ga je 8 dagen op vakantie en moet je op dag 5 onverhoopt naar huis, dan krijg je dus na rato 3 dagen vergoed.  Als je de garantie-annulering afsluit, krijg je bij voortijdig afbreken van de reis (ongeacht het moment) de gehele reissom terug.

Extra tip: de verzekerde som per verzekerde per reis

Vaak is de standaard verzekerde som bij een annuleringsdekking maximaal €1.500,- per verzekerde per reis vergoed. Is het bedrag van € 1.500,00 per verzekerde per reis niet voldoende, dan is het ook mogelijk dit op te hogen naar € 2.500,00 per persoon per reis of zelfs naar € 3.500,00 per persoon per reis.

Win een e-reader

Omdat wij waarde hechten aan een goede doorlopende reis- mét annuleringsverzekering hebben wij een leuke win-actie. Sluit vóór 01-05-2024 de annuleringsdekking af (danwel op je lopende reisverzekering, danwel een kortlopende annuleringsverzekering) en maak kans op een e-reader, zodat je tijdens je vakantie zorgeloos weg kunt dromen bij het lezen van je favoriete digitale boek!

Heb je al een doorlopende reis- mét doorlopende annuleringsdekking dan willen we je ook belonen voor deze goede keuze en maak je ook kans op deze e-reader als je ons een creatief berichtje stuurt waarbij je ons laat meekijken hoe je jouw doorlopende reisverzekering hebt gecontroleerd op de juiste dekking! En controleer ook echt even je polis en sla het alarmnummer op in je telefoon! Want natuurlijk moedigen wij iedereen aan hun polis actief te controleren voordat je op vakantie gaat! Voorbereiding is het halve werk en dat belonen wij!

Voor het afsluiten van de annuleringsdekking of het sturen van een creatief bericht, kan je mailen naar klantcontact@vankuringeadviesgroep.nl!  Heb je inhoudelijke vragen over je reisverzekering, zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer 0413 – 474 933

 Fijne vakantie!

Winactie e-reader


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 08-03-2024. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie