Hoe mogen we je helpen?

Nieuwe schadebehandelaar Francie

Wie is Francie?

Ik ben 36 jaar oud, moeder van een kindje van vier en samen met mijn partner woonachtig in Liempde. Daar ben ik ook opgegroeid, maar ik ben geboren in Boxtel. Ik ben vrij creatief. Ik houdt van dingen maken, tekenen en leuke dingen doen met mijn gezin.” Sportief is Francie naar eigen zeggen niet. Dit wil ze graag oppakken maar om een of andere reden is hier nooit tijd voor… 

Hoe ziet je toekomst er over vijf jaar uit?
“Ik probeer heel erg te leven in het hier en nu. Voorheen was ik veel aan het plannen voor later, maar vergat ik te genieten van het ‘nu’. Daar ben ik wel in veranderd. We zijn gezond, gelukkig en ik ben nu heel blij met mijn nieuwe baan.”

Op werkgebied is Francie zich aan het ontwikkelen als schadebehandelaar binnen Van Kuringe Adviesgroep. De aankomende jaren wil ze hierin gaan specialiseren en ook de nodige diploma’s hiervoor halen. Het schade-vak vindt ze heel interessant. “Ik vind het fijn om dingen uit te zoeken. Ook is het werk afwisselend en heeft veel uitdaging. Ik ga ervoor om de klant te kunnen ontzorgen.”

Hoe heb je de begeleiding van je collega’s op de afdeling ervaren?
 “Ik heb super fijne collega’s. Ze hebben alle geduld, kunnen goed luisteren en denken oplossingsgericht. De afgelopen weken heb ik al veel mogen zien en leren. Daar ben ik best trots op!”

Hoe was je ontvangst bij VKA?
“Het voelt als een warm bad. Iedereen is anders en dat is binnen deze organisatie helemaal oké. Het onderling contact is warm en oprecht. Er is ruimte om een babbeltje met elkaar te maken en we wandelen in de pauzes flink door! Ik doe zelfs mee aan de gezonde snack!”
 
Wij wensen Francie heel veel succes en werkplezier. Welkom aan boord!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 19-03-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie