Hoe mogen we je helpen?

Zest – Durf te dromen…

Dromen doen we allemaal. Wij bij Van Kuringe Adviesgroep zijn ook zeker niet bang om onze dromen hardop uit te spreken. Afgelopen weken zijn we weer fanatiek bezig geweest te helpen met het ledenmagazine van NH1816. Deze editie gaat over je dromen uit te durven spreken. We zijn daarom ook niet bang om de voorzet te geven met een van onze grootste dromen die werkelijkheid gaat worden: ons nieuwe bedrijfspand! Midden in het centrum , in de uitgestrekte natuur, grenzend aan de dommel, vlak bij diverse uitvalswegen. Het kantoor zal een en al duurzaamheid uitstralen!


Dromen inspireren. Daarom nemen we jullie graag mee met drie dromen van drie van onze klanten en hoe de deze dromen een rol spelen in onze samenwerking met elkaar. Ook nemen we jullie graag mee in de dromen van drie medewerkers van Van Kuringe Adviesgroep. Patrick, Rosita en Manon delen hun visie, dromen en doelen met de wereld. Nieuwsgierig geworden? Je kunt een magazine ophalen op ons kantoor in Sint-Oedenrode of vraag ernaar bij je adviseur!

Wat is zest?

Zest is een magazine voor leden van Nh1816. Nh1816 is een verzekeraar van particuliere verzekeringen. Wij als financieel adviseur maken samen met hen jaarlijks ons eigen editie. Dit jaar was het thema ‘Dromen’. Het magazine is gemaakt in samenwerking met Joost de Vaan (gezondheidscentrum De Meierij), Teun van Acht (Van Acht Campers), Iris Vereijken (Roxxi), Maayke Goossens (Studio Maayke Goossens) en BTTS Studios.

Onze klanten die verzekert zijn bij Nh1816 hebben ZEST inmiddels ontvangen, maar natuurlijk hebben we nog enkele reserve exemplaren voor al onze andere klanten.

 

 
 Tekst en beeld: Eline van der Salm


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 10-07-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie