Hoe mogen we u helpen?

   zorgvergelijker     zorgvergelijker

 Zorgverzekering afsluiten voor 2022

Het zorgseizoen is weer van start en de nieuwe premies zijn bekend. Het minimale eigen risico blijft €385,- welke u kunt verhogen tot maximaal €885,- en er kan begonnen worden met vergelijken. Om u een handje te helpen hebben wij een eenvoudige zorgvergelijker online staan. Hierin vult u een aantal gegevens in, vervolgens kiest u de aanvullende verzekeringen die bij uw situatie passen en ziet u gemakkelijk wat de kosten zijn bij welke verzekeraars.

Er is een aparte zorgvergelijker voor zpp'ers en werkgevers.

Daarnaast hebben wij antwoord gegeven op de meest gestelde vragen van de afgelopen jaren. Wellicht vindt u daar het antwoord op een van uw vragen over het afsluiten van uw zorgverzekering. 

Tips afsluiten zorgverzekering

Om u nog verder op weg te helpen geven wij u hieronder een aantal tips die u kunnen helpen bij het afsluiten van de best passende zorgverzekering. 

1. Zoek voor u start met vergelijken uw gemaakte zorgkosten van de afgelopen jaren op. Zo krijgt u meer inzicht. Heeft u vaak onverwachte kosten doordat u een risicovolle sport beoefent of vanwege terugkerende lichamelijke klachten? Kies dan bij uw eigen risico alleen voor het risico dat u het gehele jaar door kan dragen.  

2. Twijfelt u over een aanvullende verzekering met fysiotherapie? Ga dan na of u vaak last heeft van pijnlijke of zwakke spieren en gewrichten of dat u afgelopen jaren meerdere keren voor een behandeling bij de fysio bent geweest. Is dit het geval? Dán kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten zo niet kunt u overwegen om het niet te verzekeren. 

Mocht u toch twijfelen, neem dan in uw beslissing mee dat u voor een aanvullend pakket met 9 fysiotherapie behandelingen al snel €10,- extra premie betaalt en een gemiddelde behandeling €35,- à €45,- kost. Denkt u meer dan 4 behandelingen nodig te hebben? Dan is het overwegen van een aanvullende verzekering met fysiotherapie het zeker waard.

Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie