Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheek Verzekeringen Makelaardij Regiobank

Verzekeringen Den Bosch

Bent u op zoek naar een professioneel financieel adviseur die u hulp kan bieden omtrent alles wat met verzekeringen te maken heeft én die werkzaam is in de omgeving van Den Bosch, Oss en Uden? Dan bent u bij Van Kuringe Adviesgroep op de juiste plek. Wij beschikken over een vestiging in Sint Oedenrode en Veghel, maar zijn werkzaam in de hele omgeving. Als financieel adviseur bieden wij u net dat extra stukje zekerheid bij alle financiële risico’s die u heeft. Verzekeren is het middel dat u heeft om rustig te genieten van het leven. Wij helpen u bij het vinden van de juiste verzekeringen voor u.

0413-474933

klantcontact@vkgroep.nl

Hulp bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw situatie door specialist in Den Bosch, Oss en Uden

Omdat iedereen zijn leven op een andere manier indeelt, is een advies over verzekeringen zeer specifiek. Maar het is ook volledig afhankelijk van uw situatie. Bent u particulier? Ondernemer? Of bent u werkgever? De juiste beslissing op financieel gebied hangt daar logischerwijs geheel mee samen. Bij Van Kuringe Adviesgroep voorzien wij u graag van passende financiële dienstverlening in al deze situaties.

  • Particulieren: wij kunnen u adviseren over de verzekeringsmaatschappij en het soort verzekering dat bij u past. Daarnaast bieden wij graag advies over onderwerpen als pensioen en sparen.
  • Ondernemers: wij kunnen u adviseren over onderwerpen als pensioen, aansprakelijkheid en ziekte. Maar ook over omzetverlies en het verzekeren van uw zakelijke bezittingen kunnen wij u voorzien van een passend advies.
  • Werkgevers: krijgt u te maken met ziekteverzuim of langdurig ziek personeel, dan bieden wij u advies over de geldende richtlijnen en verzekeringen.

Met onze hulp weet u zeker dat u geheel op de hoogte bent van alle informatie omtrent verzekeringen in de omgeving van Den Bosch, Oss en Uden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Of vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op over verzekeringen met Van Kuringe Adviesgroep, werkzaam in de regio Den Bosch, Oss en Uden, en maak een afspraak. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend. Bel naar 0413-474933 en spreek snel met een van onze medewerkers.