Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • klantcontact@vankuringeadviesgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van Kuringe Adviesgroep bestaat 40 jaar!

Veertig jaar geleden is het alweer dat Van Kuringe Adviesgroep de deuren opende in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid naar zo'n 40 medewerkers. In de kern zijn we echter hetzelfde gebleven: nog altijd is Van Kuringe Adviesgroep een écht familiebedrijf. Wij -Koen en Ilse- traden in de voetsporen van onze vader en hebben zijn werk met veel trots en liefde voortgezet. Dat we na veertig jaar nog altijd een gezond bedrijf hebben waar elke medewerker én klant zichzelf kan en mag zijn, is iets waar we trots op zijn.

We zijn u dankbaar dat u vertrouwen hebt in ons bedrijf. Mede dankzij u kunnen wij al vier decennia lang ons werk met veel plezier doen. Ook na onze jubileumdatum zijn we u natuurlijk graag van dienst. Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Eerschotsestraat 72 in Sint-Oedenrode. De koffie en thee staan voor u klaar!

FacebookWij vieren ons jubileum samen met onze klanten. We houden één heel jaar lang verschillende acties. Word fan op onze facebookpagina en blijf op de hoogte van alle acties!