Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van Kuringe Adviesgroep bestaat 40 jaar!

Veertig jaar geleden is het alweer dat Van Kuringe Adviesgroep de deuren opende in Sint-Oedenrode. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid naar zo'n 40 medewerkers. In de kern zijn we echter hetzelfde gebleven: nog altijd is Van Kuringe Adviesgroep een écht familiebedrijf. 

We zijn u dankbaar dat u vertrouwen hebt in ons bedrijf. Mede dankzij u kunnen wij al vier decennia lang ons werk met veel plezier doen. Ook na onze jubileumdatum zijn we u natuurlijk graag van dienst. Kom gerust eens langs op ons kantoor aan de Eerschotsestraat 72 in Sint-Oedenrode. De koffie en thee staan voor u klaar!

Facebook

 

Wij vieren ons jubileum samen met onze klanten. We houden één heel jaar lang verschillende acties. Word fan op onze facebookpagina en blijf op de hoogte van alle acties!

 

In de maand maart geven wij een cadeaubon weg van: De Helden van Kien, Juwelier van Stegeren, Slagerij Verheijen en De Beleving!

 

Begin oktober  2019 is er ook een mooi artikel in de krant verschenen:

"Sint-Oedenrode - Het is nog maar twee maanden geleden dat Rini van Kuringe overleed. De oprichter van Van Kuringe adviesgroep. Natuurlijk sloeg dat in als een bom. In heel Sint-Oedenrode en ook bij de medewerkers van het bedrijf. Hij wordt gemist, maar het bedrijf heeft het op een eervolle manier een plekje gegeven. Pal voor zijn overlijden kreeg Rini te zien dat er een bar is gemaakt met zijn naam: Rini's bar. Die heeft nu een prominente plek gekregen op kantoor. Aan die bar wordt komende week het startschot gegeven van een feestelijk jaar: het veertigjarig jubileum van Van Kuringe adviesgroep."

Leest het hele artikel hier 

Bron: MooiRooi Geschreven door: Jeroen van de Sande