Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • klantcontact@vankuringeadviesgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Van Kuringe Adviesgroep verzamelt reviews via consumentenplatform advieskeuze.nl

Van Kuringe Adviesgroep vraagt klanten om hun ervaringen te delen middels reviews op het onafhankelijk platform Advieskeuze.nl. Daarmee maken we de klanttevredenheid van klanten inzichtelijk voor andere consumenten.

In de reis- en vrijetijdsbranche is het al aan de orde van de dag dat reviews zwaar meewegen in de keuze van de consumenten voor een hotel, vakantiewoning of restaurant. Reviewplatforms als Zoover, Tripadvisor en Booking.com worden door vrijwel iedereen gebruikt.

Ook in de financiële dienstverlening worden reviews steeds belangrijker en daarom is de bewuste keuze voor Advieskeuze.nl van Van Kuringe Adviesgroep noemenswaardig. Advieskeuze.nl is het onafhankelijke reviewplatform voor dienstverlening in Nederland. Advieskeuze.nl: “Door als dienstverlener te kiezen voor een onafhankelijke, derde partij maak je verschil voor de zoekende consument. Deze baseert zijn keuze op reviews waarvan de betrouwbaarheid is gewaarborgd.”

Over Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een onafhankelijk consumentenplatform waarop dienstverlening inzichtelijk wordt gemaakt door het tonen van relevante informatie over dienstverleners en betrouwbare klantreviews. De review- en ratingsite is onderdeel van de Consumentenbond. Op dit moment zijn op Advieskeuze.nl al bijna 5.000 financieel dienstverleners, makelaars en notarissen actief. Daarnaast staan op het platform ruim 80.000 gecontroleerde reviews.

Een overzicht van de reeds geplaatste reviews over Van Kuringe Adviesgroep kunt u hier lezen.