Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Onze collega's aan het woord

Van Kuringe Adviesgroep is een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter. Wat maakt ons zo uniek? Onze medewerkers. Daarom stellen wij graag enkele medewerkers aan u voor.

Berty en Patricia

Al meer dan 25 jaar werkt Berty van Heertum als buitendienstmedewerker bij Van Kuringe Adviesgroep.  Met zijn kennis en ervaring zorgt hij voor passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Of het gaat om een hypotheekvraagstuk of verzekeren, Berty zorgt voor een passende oplossing. Dat doet hij niet alleen, maar samen met Patricia.

Unieke werkrelatie 

Berty geeft aan dat door de tien jaar samenwerking met Patricia er een unieke werkrelatie is ontstaan waarin vertrouwen in elkaars professionaliteit de basis is. Ze zorgen er samen voor dat de relaties optimaal worden bediend. En dat al tien jaar zonder enige discussie!

Klanten zijn vrienden en kennissen

Patricia vult Berty aan dat zij met twee woorden precies weet wat er moet gebeuren. Samen vinden zij de persoonlijke band met elke relatie authentiek. Onlangs kreeg Berty een lief berichtje van een relatie waar hij al 25 jaar over de vloer komt. Je deelt uiteindelijk lief en leed met elkaar en dat wordt gewaardeerd. Berty ziet zijn relaties niet als ‘zakelijk contract’, maar vrienden en kennissen. Als je waarmaakt wat je belooft en je afspraken nakomt, ontstaat er een hele persoonlijke band. Patricia is ook het meest trots op de persoonlijke aspecten van deze relatie. “Pas zei een klant nog ‘Als ik jou toch niet had…’. Dat iemand dat tegen je zegt is gewoon heel bijzonder.”

 

 

 

 

Hypotheekafdeling

Hypotheekafdeling

Rachel, Bart, Rene en Gerrie staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar om al uw vragen rondom hypotheek te beantwoorden.

Nieuwe werkwijze

Vorig jaar heeft het hypothekenteam kritisch gekeken naar hun manier van werken. Met als gevolg dat ze samen tot een nieuwe werkwijze gekomen zijn. Waar voorheen eenieder zelf de dossiers beheerde naar eigen inzicht, is er nu één werkwijze gemaakt en zijn alle dossiers nu door elk teamlid te behandelen.

Unieke samenwerking

De directie van Van Kuringe Adviesgroep heeft het team de ruimte gegeven om zich te ontwikkelen en er is daadwerkelijk iets gedaan met de gegeven feedback. De lijnen zijn kort en de directie staat dicht bij het personeel. Dit maakt de organisatie authentiek en onderscheidend. Daardoor is er een unieke samenwerking ontstaan, waarin iedereen ernaar streeft om op dezelfde lijn te zitten, naar elkaar te luisteren, en elkaar in zijn/haar kwaliteit te laten werken.

Trots

De afdeling geeft aan het meest trots te zijn op de gerealiseerde nieuwe werkwijze, en dat de uitvoering daarvan nu in de praktijk wordt gebracht met als gevolg dat er veel efficiënter gewerkt kan worden. Tot slot zijn ze ook trots op het team, de fijne onderlinge sfeer en de wil om een stapje extra voor elkaar te zetten.

 

 

Peggy en Marjet

In het begin van de samenwerking in 2005 dachten zowel Marjet als Peggy niet dat ze het samen lang zouden uithouden. Beide zijn zeer uitgesproken, maar door vijftien jaar samenwerking zijn ze inmiddels zo op elkaar ingespeeld dat ze precies weten wat ze van elkaar mogen verwachten.

Bereidheid om elkaar te helpen

Peggy is ooit bij Van Kuringe Adviesgroep begonnen als zaterdagshulp en is inmiddels doorgegroeid tot coördinator van de commerciële afdeling. Peggy is Marjet dankbaar voor hetgeen wat ze haar heeft geleerd en dat ze altijd een sparringpartner heeft om financiële complexe zaken te bespreken. Marjet vindt het buitengewoon prettig dat Peggy haar afspraken nakomt en kundig en klantvriendelijk is. De onderlinge bereidheid om elkaar te helpen, is hetgeen waardoor de samenwerking is geslaagd.

24/7 Bereikbaar

Marjet is het meest trots op haar gezonde portefeuille. Omdat ze al meer dan 30 jaar over de vloer komt bij haar relaties is er een bijzondere band ontstaan. Het ontzorgen van een relatie bij bijvoorbeeld een schade tot aan hele persoonlijke zaken zoals een geboorte of overlijden maakt het werk divers. Zaken moeten opgelost worden en daar zorgen ze samen voor. “Ik ben eigenlijk 24/7 bereikbaar voor mijn relaties. Als een relatie o.b.v. premievoordeel kiest om zijn verzekeringen elders onder te brengen, komen ze veelal weer terug omdat ze later pas beseffen dat de service die wij bieden nergens anders te verkrijgen is.”