Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Berty en Patricia

Bij Van Kuringe Adviesgroep kennen we elkaar en word je gewaardeerd. Het management geeft je verantwoordelijkheden en je krijgt alle ondersteuning en ruimte om je taken uit te voeren. Ze hebben het volle vertrouwen in je professionele houding. Ook wordt er bij de besluitvorming om je mening en perspectief gevraagd. Het is erg fijn om te weten dat jouw feedback wordt meegenomen.

Ook wordt er rekening gehouden met je privé situatie en zijn ze flexibel in bijvoorbeeld het ruilen van dagen. Je krijgt de tijd en openheid om de persoon achter je collega te leren kennen. Je hebt een luisterend oor voor elkaar. Van Kuringe Adviesgroep is een familiebedrijf, waar ook het personeel in de Van Kuringe familie wordt opgenomen.

Wat maakt de samenwerking tussen jullie uniek?

Berty geeft aan dat door de tien jaar samenwerking er met Patricia een unieke werkrelatie is ontstaan waarin vertrouwen in elkaars professionaliteit de basis is. Ze zorgen er samen voor dat de klanten optimaal worden bediend. En dat al tien jaar zonder enige discussie.

Patricia vult Berty aan dat zij met twee woorden precies weet wat er moet gebeuren. Samen vinden zij de persoonlijke band met de klanten authentiek. Onlangs kreeg Berty een lief berichtje van een klant waar hij al 25 jaar over de vloer komt. Je deelt uiteindelijk lief en leed met elkaar en dat wordt gewaardeerd. Berty ziet zijn klanten niet als ‘zakelijk contract’, maar vrienden en kennissen. Als je waarmaakt wat je zegt en je afspraken nakomt, ontstaat er een hele persoonlijke band. Patricia is ook het meest trots op de persoonlijke aspecten van deze relatie. “Pas zei een klant nog ‘Als ik jou toch niet had…’. Dat iemand dat tegen je zegt is gewoon heel bijzonder.”

 

Het werkgebied van Berty van Heertum (l) en Patricia van den Baar (r) is voornamelijk regio Eindhoven – Helmond .Wij hopen dat wij nog jaren mogen genieten van deze mooie samenwerking.