Hoe mogen we u helpen?

Onze collega's aan het woord

Van Kuringe Adviesgroep is een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter. Wat ons zo uniek maakt zijn onze medewerkers. Daarom stellen wij graag enkele medewerkers aan u voor.

Receptie

De receptie is uw eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als op kantoor. Anita, Myrna, José en Tamara omschrijven zich als een gezellig en goed op elkaar ingespeeld team. Ze bieden u graag een luisterend oor en het afwisselende contact met zowel klanten als collega’s vinden ze erg fijn.

Werkzaamheden

De belangrijkste taak van de receptie is de telefooncentrale. Daarnaast verwerken zij de post, polissen en groene kaarten. De laatste jaren zijn deze werkzaamheden flink gedigitaliseerd en wordt er meer gemaild dan per post verstuurd waardoor de verwerking sneller gaat. Zeker in deze coronatijd is het van belang dat documenten digitaal beschikbaar zijn. Zo kunnen mogelijke knelpunten makkelijker verholpen worden.

Taakverdeling

Elke ochtend verdeelt de afdeling tijdens de dagstart de werkzaamheden over het team. Sinds Maart vorig jaar wordt er thuis gewerkt dus gaat dit via skype. Dit heeft de afdeling op de proef gesteld maar uiteindelijk zijn ze er hierdoor achter gekomen hoe goed ze op één lijn zitten. Iedereen wil altijd het beste uit de afdeling halen.

Samenwerking

Myrna en José werken al zo’n dertien jaar bij Van Kuringe Adviesgroep en Tamara en Anita beiden drie jaar. Door de jaren heen is een fijne samenwerking ontstaan, werken ze met een eenduidige werkwijze en weten ze wat ze aan elkaar hebben. Op deze samenwerking zijn ze heel trots. Ook buiten werktijd hebben ze contact, waardoor er een sterke band is ontstaan. Verder zijn ze flexibel en collegiaal en zien ze de organisatie als een grote familie.

Daar is de organisatie dan weer erg trots op!

 

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie