Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0413-474933
  • info@vkgroep.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Onze collega's aan het woord

Van Kuringe Adviesgroep is een professioneel familiebedrijf met een uniek dorpskarakter. Wat maakt ons zo uniek maakt zijn onze medewerkers. Daarom stellen wij graag enkele medewerkers aan u voor.

 

Hypotheekafdeling

Rachel, Bart, Rene en Gerrie staan van maandag t/m vrijdag voor u klaar om al uw vragen rondom uw hypotheek te beantwoorden.

Unieke samenwerking

Vorig jaar heeft dit team kritisch gekeken naar hun manier van werken. De directie van Van Kuringe Adviesgroep heeft het team de ruimte gegeven om zich te ontwikkelen en hierdoor is er een nieuwe werkwijze ontstaan. De lijnen zijn kort en de directie staat dicht bij het personeel. Dit maakt de organisatie authentiek en onderscheidend. Daardoor is er een unieke samenwerking ontstaan, waarin iedereen ernaar streeft om op dezelfde lijn te zitten, naar elkaar te luisteren en elkaar in zijn/haar kwaliteit te laten werken.

Trots

De afdeling geeft aan het meest trots te zijn op de gerealiseerde nieuwe werkwijze. Door deze in de praktijk uit te voeren, wordt er veel efficiënter gewerkt. Het team is trots op de fijne onderlinge sfeer en de wil om een stapje extra voor elkaar te zetten.

 Rene, Rachel en Bart Van Kuringe Adviesgroep 

 

Marjet en Peggy

In het begin van de samenwerking in 2005 tussen Marjet als Peggy dachten beiden dat ze het samen niet lang zouden uithouden. Ze zijn allebei zeer uitgesproken, maar door vijftien jaar samenwerking zijn ze inmiddels zo op elkaar ingewerkt dat ze precies weten wat ze van elkaar mogen verwachten.

Bereidheid om elkaar te helpen

Peggy is ooit bij Van Kuringe Adviesgroep begonnen als zaterdaghulp en is inmiddels doorgegroeid tot coördinator van de commerciële afdeling. Ze is Marjet dankbaar voor hetgeen wat ze haar heeft geleerd en dat ze altijd een sparringpartner heeft om financiële complexe zaken te bespreken. Marjet vindt het buitengewoon prettig dat Peggy haar afspraken nakomt en kundig en klantvriendelijk is. De bereidheid om elkaar te helpen, maakt de samenwerking zeer geslaagd.

24/7 Bereikbaar

Marjet is het meest trots op haar gezonde portefeuille. Omdat ze al meer dan dertig jaar over de vloer komt bij haar relaties is er een bijzondere band ontstaan. Het ontzorgen van een relatie bij bijvoorbeeld een schade tot aan hele persoonlijke zaken zoals een geboorte of overlijden maakt het werk divers. Zaken moeten opgelost worden en daar zorgen ze samen voor. “Ik ben eigenlijk 24/7 bereikbaar voor mijn relaties. Als een relatie o.b.v. premievoordeel kiest om zijn verzekeringen elders onder te brengen, komen ze veelal later weer terug omdat ze dan beseffen dat de service die wij bieden nergens anders te verkrijgen is.”

Peggy en Marjet Van Kuringe Adviesgroep