Hoe mogen we je helpen?

Nieuwe Accountmanager bij Van Kuringe Adviesgroep

Mogen wij aan u voorstellen onze accountmanager Wendy!

Wendy SmitsWie is Wendy?

“Ik ben moeder van twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Naast mijn werk zit ik ook nog in het dagelijks bestuur van een carnavalsvereniging. Ik ben bijna 23 jaar getrouwd en dit jaar zijn we zelfs al 31 jaar bij elkaar!” Wendy is een echte bezige bij, woont in Brandevoort en is sinds enkele weken werkzaam bij Van Kuringe Adviesgroep als accountmanager.

Werkcarrière tot zo ver

Ze is na haar studie gestart bij VGZ in Eindhoven, daarna heeft ze de overstap gemaakt naar de Rabobank in Helmond. Hier verzorgde ze als commerciële binnendienst het opzetten en verwerken van aktes, kredietcontrole en had veelal contact met autobedrijven. Na een korte break uit de financiële dienstverlening, is ze gaan werken bij een klein tussenpersoon in Helmond wat later deels is overgenomen door Perrée en Partners. Met meer dan 25 jaar werkervaring op de teller kunnen we wel stellen dat Wendy alle ins en outs uit de verzekerings- en hypotheekwereld kent.  

Wat vind je van de gezonde werkvloer bij VKA?

“Ik ben heel enthousiast over de rol van een gezonde werkvloer in deze organisatie. Vaak is dit het ondergeschoven kindje terwijl wij natuurlijk een zittend beroep hebben en maar achter ons bureau aan het typen zijn. Goed dat hier aandacht voor is.  Niet alleen een goede houding maar ook fruit, voeding en het gezamenlijk wandelen. Dit brengt een ander contact met zich mee. Even van je werk af, dat is echt heel belangrijk!”  

Wat betekent een gezond werkbalans voor jou?

Wendy geeft aan dat een balans begint met het afwisselen van geconcentreerd werken met bewegen. Bijvoorbeeld even drinken halen voor elkaar of een korte wandeling van 5 a 10 minuten. Maar een balans betekent ook je werk niet mee naar huis nemen of anders om. Proberen tijd te investeren in jezelf, je ontwikkeling maar ook je relaties. Daarbij is ze ook thuis bewust bezig met ontspanning. Lekker sporten en met manlief elke avond met de honden wandelen.  Het leven is niet alsmaar door en doorgaan.  

Hoe waren je eerste weken?

“Het voelt als een lekker warm bad! Ik ben heel enthousiast ontvangen, er is goed onderling contact met collega’s en er wordt tijd voor je gemaakt. Ik zit nu middenin het “onboardingstraject” dit is een speciaal programma waar ik lekker bij alle afdelingen meekijk om elkaar (1) beter te leren kennen en (2) elkaars werk beter te leren te begrijpen. Super leuk en erg interessant!”  

Wendy loopt als accountmanager bij onze klanten binnen. Daar zal ze hen ontzorgen en helpen waar mogelijk. Wij hopen dat iedereen net zo’n fijn contact heeft met Wendy als wij!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 23-02-2023. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie