Hoe mogen we je helpen?

Van Kuringe start een crowdfunding voor lokale gemeenschapshuis

Vrijwilligersorganisatie Thuis in Rooi en Van Kuringe Adviesgroep zetten samen een crowdfunding actie op voor het realiseren van een 'mobiel keuken'

Thuis in Rooi is een vrijwilligersorganisatie in Sint-Oedenrode die zich inzet voor de gemeenschap. In het gemeenschapshuis organiseren zij verschillende activiteiten zoals de aanschuifmaaltijd! Een aanschuifmaaltijd is een diner voor alleenstaanden. Jong en oud, iedereen is welkom.

Samen met Thuis in Rooi willen we een mobiele keuken realiseren voor alleenstaanden in Sint-Oedenrode. Zo kunnen vrijwillige koks van Thuis een Rooi op verschillende locaties een sfeervolle maaltijd klaarmaken voor deze groep en kunnen we samen eenzaamheid tegengaan. 

"Alleenstaand maar niet eenzaam" dat is de visie.

Hoe belangrijk is de actie?

De deelnemers van de aanschuifmaaltijd zijn erg enthousiast over het initiatief. Zo ontmoeten ze mensen en hebben ze een gezellig uitje. De vrijwilligers hebben een mobiele keuken nodig om het initiatief te kunnen voortzetten. En daarom zamelen we geld in.

 

Hoe kan ik helpen?

Geld inzamelen doen we op een doneerpagina. Dit is een speciale organisatie die zorgt dat het geld terecht komt waar het voor bedoeld is. Voor elke donatie van 10 euro hebben we een leuke beloning gemaakt namelijk een prachtige Rooise Box met allerlei musthaves uit Sint-Oedenrode. Ontdek het leven in Rooi. Ben trots op de stad, de geschiedenis en het volk! De Rooise box staat in teken van de beleving van Sint-Oedenrode.

Op de jaarmarkt, zondag 26 juni as, is het gemeenschapshuis open en kunt u een kijkje nemen in het gebouw. Ook is het dan mogelijk om de box met Rooise artikelen en bonnen fysiek te kopen voor €10 euro. Met het kopen van deze box steunt u het gemeenschapshuis maar bovenal dit project. 

De Rooise Box kunt u ook online bestellen via de doneerpagina op 

samenvoordebuurt.nl/mobielekeuken

  AanschuifmaaltijdAanschuifmaaltijd


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 16-06-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie