Hoe mogen we je helpen?

Creëer samen met ons een fantastisch beleefplein voor Dichterbij!

Beleefplein Merode

Samen met vestiging meerschot van Dichterbij zijn wij een crowdfunding opgestart om van het plein aan de merodestraat een heus beleefplein te maken. 

Bewoners

De bewoners van de vier woningen van Dichterbij aan de merodestraat hebben een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Zij genieten er erg van wanneer zij bij mooi weer lekker buiten op het plein kunnen zijn en ze maken graag een praatje met andere buurtgenoten.

Beleefmuur wordt beleefplein

Er is vorig jaar al aandacht besteed aan het plein door het maken van een beleefmuur. Echter, het plein zelf kan nog wel wat aandacht gebruiken. We willen deze dan ook graag gaan aankleden met bloemen, planten, een bankje, voel- en speelmateriaal en plantenbakken. Zo hopen we uiteindelijk meer mensen naar het plein te trekken om het pleintje meer te betrekken in de buurt en om ervoor te zorgen dat het niet alleen een doodlopend straatje blijft. 

Om dit te bekostigen is er via het 'samen voor de buurt platform' een crowdfunding opgezet waar iedereen geld mag doneren. In totaal hebben we €2000,- nodig en elke euro is er een. U kunt ook kiezen voor een beloning bij uw donatie. Zo krijgt u bij een donatie van €10,- een zakje zaden en bij €50,- een insectenhotel. Beide gemaakt door bewoners of bezoekers van Meerschot. 

Doneren kan hier! Zo creëren wij samen een fantastische plek voor de gehele buurt. 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 07-06-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie