Hoe mogen we u helpen?

Koop lokaal!

Lokale ondernemers hebben nu steun nodig!

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. En dat is in deze tijd extra belangrijk. De lokale ondernemers bij u in de buurt kunnen in deze bijzondere tijden alle hulp gebruiken. Juist nu. Daarom roepen wij alle buurtgenoten op om lokaal te kopen. 

Nu winkels weer steeds vaker en voor meer klanten hun deuren mogen openen is het van belang dat ze weer gevonden worden. Gewoon op de hoek van de straat. Koop daarom lokaal, dat is beter voor de ondernemer en dus ook beter voor de buurt. 

studio bloem groen en styling

Studio Bloem Groen en Styling

Bloemencoach Jacqueline laat jou graag zien hoe bloemrijk jouw leefomgeving is en kan zijn. Ze geeft workshops in het tuinatelier maar ook op locatie. Zodat jij tips en handvatten krijgt om jouw leefomgeving bloemrijker te maken. Ook tijdens een excursie naar een passende kweker gaat zij graag met je op pad om advies te geven bij je plantenaankopen. 

Neem eens een kijkje op haar website om te zien wat zij met bloemen en planten kan. 

 

RMB Brouwerij

Zes geboren en getogen Rooise vrienden vonden hun gemeenschappelijke belangstelling voor bier tijdens hun periodieke terrasmiddagen.

Zij bouwden samen hun brouwerij met werkcafe en gistkamers naar voorbeeld van sfeervolle Brabantse bruine cafés. Zij sloten zich aan bij brouwclubs om het vak onder de knie te krijgen en inmiddels combineren zij hun kennis met experimenteerdrang voor de productie van de hoogste kwaliteit RBM-bieren.

 

café 't kofferenCafé 't kofferen

Bij bruin café 't Kofferen is het altijd gezellig. Het café is gelegen aan kofferen 29 in Sint-Oedenrode. Het bruin café heeft een terras, twee digitale dart kasten en er is eens per kwartaal een onvergetelijke karaoke avond.

Kom gezellig langs om te toosten op een top-avond!

 

Mr Barber 

Bij herenkapsalon Mr. Barber zijn kwaliteit, service en betaalbaarheid belangrijke kernwoorden!

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-06-2021. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens

Meer Keuzes
Onze vestigingen
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie