Hoe mogen we je helpen?

Website Pro: zo compleet kan het dus ook...

Vormgeving:
Voor de websites van DossierNet zijn maar liefst 10 verschillende fraaie ontwerpen beschikbaar. U vindt de ontwerpen door
hier te klikken. Allemaal volledig aanpasbaar.

Informatieschermen
Iedere website is standaard voorzien van veel vak- en productinformatie. Ook het onderdeel 'Wie zijn wij' ontbreekt niet. Vanuit het DossierNet-CMS kan het intermediair al die schermen geheel naar eigen inzicht aanpassen. Of zelfs ook uitbreiden! Desgewenst met foto's en beschrijvingen.
Klik hier voor een voorbeeld.

Hulpmiddelen
En toch, een website krijgt pas voldoende bezoekers wanneer de gebruiker consumenten actief naar de website kan verwijzen. Daarvoor zijn tal van digitale hulpmiddelen standaard ingebouwd. Zoals:

Online schade melden
Ook het algemeen schadeformulier is natuurlijk ingebouwd. Volledig digitaal.
Bijzonder is dat vanuit de DossierNet-website de gegevens van het schadeformulier sinds kort ook als XML-bericht aan u kunnen worden verzonden. Zodat u de gegevens direct kunt inlezen. Voor het intermediair is dat een kwestie van één druk op de juiste knop. Automatisch aanbieden aan uw eigen database? Wij denken graag met u mee.  

Wij gaan in ieder geval graag met u in gesprek over een vorm van samenwerking.

Nodigt u ons uit?

Rien Eyzenga
DossierNet
T: 024 3 886 998
E: rien@dossiernet.nl


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 22-07-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Meer Keuzes
Onze vestigingen
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie