Hoe mogen we u helpen?

Belangrijk nieuws voor onze zakelijke klanten

RegioBank: Ondernemers die door de coronacrisis in zwaar weer komen, willen wij graag helpen. Daarom maken wij tijdelijk zakelijk lenen mogelijk voor alle klanten met een MKB Rekening. Lees in onze app onder rubriek 'Nieuws(brief)' het hele artikel!  

Aanpassen/ schorsen dekking van zakelijke motorrijtuigen: Kunt u als gevolg van de coronacrisis uw voertuig(en) niet meer inzetten? Dan bestaan er mogelijkheden om de dekking tijdelijk op te schorten of te royeren middels een “corona-royement”. Op deze manier kan het zijn dat u tijdelijk minder premie hoeft te betalen. Hier zijn verschillende voorwaarden aan verbonden. Neemt u contact met ons op als u hierover meer wilt weten.

Maaltijdbezorging: Wilt u als horecaondernemer tijdelijk uw bestellingen en/of maaltijden bezorgen dan kennen de verzekeringsmaatschappijen aanpassingen in de dekking en voorwaarden van de verzekering om dit (tijdelijk) mogelijk te maken. Het is belangrijk kenbaar te maken aan de verzekering dat u deze dienst gaat verlenen voor uw klanten. Onze medewerkers kunnen u hierover alles vertellen indien u meer wilt weten.

Uitstel van betaling voor zakelijke verzekeringen: Neemt u contact met ons op als u problemen voorziet in de voortzetting en continuïteit van uw onderneming. Ook als het voor uw gevoel om kleine betalingen gaat, schroom niet om contact op te nemen. Er zijn verschillende manieren om de financiële druk te verlichten tijdens deze crisis. Wij kunnen samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn. Dit geldt niet alleen voor uw bankzaken, maar ook voor uw verzekeringen, hypotheken of leningen.

 

Wat is het voordeel van hypotheek oversluiten?
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Maak hier een complete hypotheekberekening:
meer informatie